Oldal frissítése

DOVE

Dove

Dove: A nők szépségéért és önbizalmáért

A Dove márka már egészen 1957 óta gondoskodik a nők szépségéről, ekkor dobta ugyanis piacra az egynegyed részben hidratáló krémet tartalmazó szappanját, amely az első olyan szappan volt, amely nem szárította ki a bőrt. A tökéletes hidratálás és az optimális bőrtáplálás teszi különlegessé a Dove termékeket. A márkát szimbolizálja az az egyedülálló elképzelés is, hogy segít a nőknek felismerni szépségpotenciáljukat és egyben növelni az önbizalmukat.

Dove Izzadásgátlók és dezodorok

Izzadásgátlók és dezodorok

Az izzadásgátlóknak és dezodoroknak nem csak védeniük kell - ápolniuk kell a hónaljbőrt is. Ugyanazt a figyelmet, amit teste többi részére fordítunk, erre az érzékeny területre is fordítanunk kell. Az új Dove Advanced Care izzadásgátlók prémium szintű ápolást nyújtanak, és akár 72 órás izzadás elleni védelmet biztosítanak.

Testápolás

Fedezd fel a Dove tusfürdők innovatív formuláját. Szulfátmentes formulájának és három hidratáló hatóanyag egyedülálló keverékének köszönhetően már egy zuhanyzás után puha lesz a bőröd. A Dove a kivételes ápolás szinonimája, legyen szó zuhanyzásról, kézhigiénia fenntartásáról vagy a bőr hidratálásáról fürdés után. A márka termékeivel tehát gyengéd és hatékony ápolásra számíthatsz. A mindennapi rutinod igazi élménnyé válik.

Dove tusfürdő és testápoló
Dove samponok és balzsamok

Hajápolás

A Dove tisztában van azzal, hogy a szép haj kulcsa annak általános egészségének megőrzése. Samponjaink és kondicionálóink gondoskodnak megjelenésükről és tökéletes ápolást biztosítanak számukra. Legyen szó festett, sérült, száraz vagy zsíros hajról, a Dove hajápoló termékei mindig megoldást kínálnak, és a hajad újra élettel és egészséggel teli lesz.

Férfi kozmetikumok

A Dove Men+Care márka hisz abban, hogy az ápolás erősebbé teszi a férfiakat, ezért prémium termékeket kínál a férfiak bőrének és hajának. A termékcsalád termékei megbízhatóak és hatékonyak, képesek kezelni a különböző problémákat, mint például a száraz vagy érzékeny bőr és a hajhullás. Nekik köszönhetően még a legigényesebb férfiaknak is megállják a helyüket.

Dove férfi kozmetikumok
Paraméterek módosítása
108 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15