Oldal frissítése

DERMACOL

Dermacol: Ragyogó bőr és arcbőr

A Dermacol már az 1960-as évek elejétől gondoskodik a nők szépségéről, amikor piacra dobta legendás fedő sminkjét. Azóta népszerű márka a dekoratív kozmetikumok és bőrápolási termékek terén. Ez a hagyományosan hipoallergén és klinikailag tesztelt kozmetika már meghódította sok nő szívét világszerte. Milyen Dermacol kozmetikumokat használsz?

Dekoratív kozmetika

A Dermacol mindent biztosít számodra a tökéletes sminkeléshez. Az arcbőr egyenletességét és hibáit a Dermacol alapozók és korrektorok segítségével fedheted el. A szempillaspirálokkal kiemelheted vonzó pillantásod, amit az ajakszínek és balzsamok használatával tovább fokozhatsz. A Dermacol szempillaspirálok használatával még vonzóbbá teheted tekinteted, amelyet szemhéjpúder és egyéb trükkök segítségével tehetsz még vonzóbbá. Az összes dekoratív Dermacol kozmetikum klinikailag tesztelt és hipoallergén, így érzékeny bőrű személyek is használhatják.

Bőrápolás

Ha bőröd szeretnéd fiatalítani, ragyogóvá változtatni és revitalizálni, próbáld ki a Dermacol bőrápolási termékek egyedülálló ápoló erejét. Hatékonyságuk a kiváló aktív összetevők jelenlétében és a bőrhöz való maximális gyengédségben rejlik. A Dermacol bőrápoló és szemkörnyékápoló krémek táplálják a bőrt, hatékonyan harcolnak az öregedés ellen, és megakadályozzák a bőrhibák kialakulását. Természetesen széles körű sminkeltávolító és arcmaszk kínálat is rendelkezésre áll. Melyiket választanád?

Testápolás

A Dermacol testápoló termékek ideálisak a mindennapos bőrápoláshoz. Táplálják, hidratálják és lenyűgöző illatokat kölcsönöznek bőrödnek. Különleges termékek kínálnak megoldást különféle problémákra, például cellulitiszre, terhességi csíkokra vagy megereszkedett bőrre. A Dermacol termékek többsége hipoallergén, így alkalmasak minden bőrtípusra.

Férfiaknak

A Dermacol nem feledkezik meg a férfiakról sem. Válogathatsz frissítő tusfürdők, borotválkozás utáni termékek vagy extrém hatékonyságú dezodorok közül. A Dermacol Men sorozat termékei a modern férfiak igényeihez vannak tervezve, így bármely helyzetben megbízhatsz bennük.

Paraméterek módosítása
563 termék

DERMACOL

Alapítás éve: az 1960-as évek eleje
Alapítás helye: Prága, Barrandov Filmstudió


• hagyományos cseh márka
• kozmetika hatékony összetevőkkel, kifejezetten Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban és Japánban fejlesztett hatóanyagokkal 
• magas minőségi követelmények a termékekre és az összes gyártási szegmensre vonatkozóan
• a Dermacol termékek klinikai tesztjei a prágai Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzése mellett és az EU jogszabályi követelményeivel összhangban zajlanak le

A Dermacol manapság

Az alapítás óta a Dermacol mindig is ötvözte az orvosi elveket és a modern nők kozmetikai igényeit. Fennállásának ötven évében a márka képes volt világszerte elterjedni. Európai országokon kívül megtalálható az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában és sok keleti országban is. A vállalat filozófiája mindig is olyan termékekre irányult, amelyek magas minőségi követelményeket teljesítenek, és a kozmetikai kutatás legfrissebb eredményeit alkalmazzák, anélkül hogy állatkísérletekre lenne szükség.

A márka története

A Barrandov Filmstudió a hatvanas években nemcsak híres színészeknek adott otthont, mint például Miloš Kopecký, Magda Vášáryová vagy Josef Kemr, hanem sok neves szakértőnek is a Prágai Orvosi Kozmetikai Intézetből.

Éppen ebben az időszakban egyesítették erőiket a Barrandov művészei és maszkos szakemberei az orvosokkal és gyógyszerészekkel. Létrehozták Európa első folyékony teljes fedésű Dermacol sminkét, ami tulajdonképpen az egész világon az első volt. Hollywood 1969-ben vásárolt engedélyt erre a termékre, és a hagyományos cseh kozmetikai cég sikere itt kezdődött. A Dermacol így megalapozta sok cseh és világszerte híres filmsztár szépségét.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20