Oldal frissítése

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml

4,8 8 értékelés
1 390 Ft

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml

A Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Belgian Chocolate testradír nők számára a világ vezető márkájától, a Dermacol-tól sárgabarackmag részecskékkel hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, továbbá alaposan tisztítja és simítja a bőrt így az gyönyörű, puha, friss és ragyogó lesz. Ez a minőségi testradír alkalmazható minden bőrtípusra, jótékony hatással van a szervezetre, a harmónia és az öröm érzetét sugározza. A csodálatos csokoládé-narancs aroma relaxációs és elégedett érzetet kelt. Lazítson egy hosszú nap után, és kényeztesse bőrét ezzel a harmonizáló testradírral!
Hatóanyagai:
A narancsolaj felfrissíti az elmét, felvidít, feloldja a feszültséget és harmonizálja a lelket. A sárgabarackmag részecskék finoman szabadítják meg a bőrt az elhalt részektől és a szennyeződésektől. A narancsos belga csokoládé kellemes aromája édesíti bőrét.
 
Hatásai:
A testradír bársonyos, puha és sima bőrt eredményez, továbbá tökéletesen nyugodt és harmonikus lesz így, kellemes csokoládé és narancs illattal, mely feltűnik majd a friss, egészséges és fiatalos megjelenés mellett.

Alkalmazása:
Alkalmazza a testradírt a szükséges hámló bőrfelületen, dörzsölje óvatosan, körkörös mozdulatokkal, majd öblítse le bő vízzel.
Bőrtípus:
A termék alkalmazható minden bőrtípusra.
Kiszerelés:
150 ml-es

Összetétel:
Aqua, Polyethylene, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Glycerin Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-25, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Prunus Armeniaca Seed Powder, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Sodium Polyacrylate, Paraffinum Liquidum, Disodium EDTA, Trideceth-6, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Limonene, Linalool, CI 15985

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Ajánlott

Ajánlott Testre

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Bőrpuhító
Specifikáció Dermo
Kozmetikum sorozat Csokoládés

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  TM076
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003101448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15