Oldal frissítése

DENIM

DENIM

DENIM: Egy illat minden alkalomra

A DENIM márkát a férfiak nagy százalékának ruhatárában található kedvenc darab, a farmer ihlette. Éppen ezért a DENIM hosszú évek óta az ikonikus férfi illatok szimbóluma, amelyeket az elegáns férfiak és a csábító lázadók egyaránt értékelnek. Az olasz DENIM koncepciója mögött maga a drága ékszerek guruja, Fabergé áll, de a legtöbb férfi inkább a Forma-1-es autóversenyzéssel való kapcsolatáról ismeri. A kínálatban illatszerek és parfümök, borotválkozási termékek, dezodorok és testápolószerek találhatók - mind kivételes összetevőkből álló, a viselőjének megfelelő keverékekkel.

DENIM parfümök

DENIM illat a merész öltönyös és farmeres férfiaknak

A DENIM minden alkalomra kínál illatokat. A DENIM ORIGINAL a citrusokkal, virágokkal és cédrussal a magabiztos férfiaknak való, míg a DENIM GOLD a bergamottal, pacsulival, szantálfával és vaníliával az eleganciát és a luxust erősíti. A kalandorokat a DENIM WILD friss illata képviseli a legjobban, levendulával, zöld almával, ibolyalevéllel és szantálfával. Ha pedig egy csipetnyi szexi csábítást szeretnél, válaszd a DENIM BLACK-et gerániummal, labdanummal, cédrussal és szantálfával.

DENIM dezodorok a hosszan tartó frissességért

A DENIM dezodorokkal a nap bármely szakában, a munkahelyen, sportolás közben és útközben is friss lehetsz. A dezodorok között a DENIM friss illatainak mind a négy változatát megtalálod, amelyek minden alkalomra kiválóak. A termékcsaládot egy innovatív és bőrbarát izzadásgátló egészíti ki, amely 0 % alumíniumsóval rendelkezik, és akár 48 órás izzadásgátló hatást is biztosít. A DENIM minden nap hosszan tartó frissességet garantál számodra, bármit is csinálsz.

DENIM dezodorok
DENIM testkozmetikumok

DENIM testkozmetikumok

A borotválkozási termékek mellett a DENIM testkozmetikumok között innovatív, három hatóanyagot tartalmazó tusfürdőket is találsz. A DENIM ORIGINAL a taurinnal, guaranával és koffeinnel vitalitást ad, míg a DENIM GOLD a kakaóvajjal, mandulaolajjal és glicerinnel táplálja a bőrt. Méregtelenítéshez válaszd a DENIM BLACK-et fekete szénnel, zöld teával és ásványi anyagokkal, vagy töltődj fel energiával a DENIM WILD-el, amely ginzenggel, kardamommal és zöld teával kápráztat el.

Paraméterek módosítása
18 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10