Oldal frissítése

BIC

BIC

BIC avagy egyszerűségben az erő

A BIC egyszerűséget és örömöt hoz a dolgos mindennapokba. Az egyszerűség, amely minden pillanatban örömet okoz az embereknek a világ minden táján, a márka jövőképe. A BIC mindennapos használatra tervezi termékeit, így nem csak az otthonodnak, de a szívednek is kedves részéivé is válnak. Minőségre és kedvezményes termékekre számíthatsz, amelyek fenntarthatóak és mindenki számára elérhetőek. A BIC márka széles kínálatában a férfi és női borotvák mellett írószerekkel is találkozhatsz.

bic flex 3 hybrid; bic flex 5

A BIC Flex 3 és Flex 5 szériájú férfi borotvái

A BIC Flex 3 Hybrid férfi borotvák mozgatható titanium pengékkel büszkélkedhetnek, amelyek hatékonyan idomulnak az arcvonalakhoz, valamint hidratáló irritáció elleni szalaggal ellátott, rugalmas fejjel lettek ellátva. Az BIC márka csúcsa a Flex 5 Hybrid borotválkozó készlet ergonomikus markolattal és a nanotechnológiát alkalmazó öt mozgatható pengével. A nehezen hozzáférhető területek szőrtelenítése érdekében minden fej felső részén egy újabb penge foglal helyet.

** Dodáváno v recyklovatelných obalech, které jsou z 80 % vyrobené z recyklovaného papíru.

BIC Soleil Click 3 női borotvák

A BIC Soleil Click 3 borotva 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült markolattal, az abszolút sima borotválkozás érdekében három pengével ellátott mozgatható fejjel, és négy cserepengével rendelkezik, mindez egy újrahasznosítható csomagolásba bújtatva. A fej egyszerűen cserélhető, kakaóvajjal gazdagított hidratálócsíkja pedig hatékony hidratálást biztosít. Az ergonomikus markolat még nedves borotválkozás esetén is könnyű használatot tesz lehetővé.

Dámské holicí strojky BIC soleil

** Dodáváno v recyklovatelných obalech, které jsou z 80 % vyrobené z recyklovaného papíru.

Souprava dámských holicích strojků BIC soleil

BIC Click 3 női borotválkozó szett

A BIC Click 3 Soleil Sensitive női borotválkozó szett újrahasznosítható műanyag markolattal és a gyengédebb borotválkozás érdekében két vagy három pengével ellátott fejjel büszkélkedhet. Bizonyára értékelni fogod az ergonomikus fogantyút, a könnyen cserélhető, rugalmas fejet és a hidratálócsíkkal ellátott, gumis védőszalagot. A női borotválkozó szett csomagolása 80%-ban újrahasznosított papírból készült.

BIC írószeráruk – iskolába és munkába

A BIC egyszerű és eredeti írószer termékeket kínál mindenkinek és az élet minden pillanatához - mindent megtalálsz köztük, amely az iskolás évekhez, a házi feladathoz és a munkádhoz kellhet. A BIC számos írószerárut gyárt, különösen írószereket, kiegészítőket és festéshez vagy kreatív feladatokhoz szükséges termékeket. Emellett a kínálatban az iskolai és munkahelyi feladatokhoz elengedhetetlen eszközöket is megtalálhatod.

pastelky bic

Paraméterek módosítása
25 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15