Oldal frissítése

Beviro

Beviro: Kozmetikumok férfiaknak férfiaktól

A Beviro nevet viseli a legtermészetesebb összetevőkből készült férfiaknak szóló kozmetikumok vállalata, ahol VIRO azt jelenti "férfi". 2016 óta gyártanak prémium termékeket, amelyeket a borbélyüzletek és vásárlóik is tesztelnek. A férfiak által alapított cég célja, hogy a legmagasabb minőségű és legtermészetesebb termékeket állítsa elő, amelyek nem terhelik bolygónkat. A kínálatukban találsz hajra, szakállra, arcra, testre alkalmas termékeket, de borotválkozási készítményeket vagy eau de toilette-t is.

Beviro bőrápolás

Beviro bőrápoló krémek, szérumok és fiatalító elixírek

A Beviro termékek a bőrápolók kínálatából bőrtípus szerint felosztott bőrkrémeket kínálnak. Hidratáló képességükkel biztosan lenyűgöznek majd. A készítményeket olyan természetes összetevőkkel gazdagították, mint a mandulaolaj, a Q10 koenzim vagy a pantenol. A krémek mellett választhatsz szemszérumot vagy a fiatalság elixírjét is, amely bioszacharid segítségével egyszerre simítja a ráncokat és hidratálja a bőrt.

A Beviro hajápoló termékek tisztítanak és formáznak

A Beviro természetes samponokat gyárt, amelyek a hajhullás és a korpásodás ellen is védenek. Választhatsz sampont mindennapi használatra is, de ha a haj formázásához keresel termékeket, akkor nyúlj a sós sprayhez. Ez 5 % tengeri sót tartalmaz, amely segít volument és textúrát teremteni a hajban. A Beviro a spray mellett kínál púdereket vagy mattító pasztákat is.

Beviro hajápolás
Beviro Wild Focus – arcszőr ápoló termékek

Beviro szakállápoló termékek

A szakáll átfogó ápolást érdemel, ezért a Beviro ezekre a termékekre is specializálódott. A kifejezetten szakállakra tervezett természetes sampon mellett találsz olyan balzsamokat, amelyek alkalmasak a gyengéd formázásra, vagy olajokat, amelyek táplálják a szakállat és megelőzik a viszketést. Ezek a termékek számos férfias illatban kaphatóak. Ezenfelül szakállnövesztő termékeket vagy szakállfésűket és -keféket is választhatsz.

Paraméterek módosítása
51 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20