Oldal frissítése

ASTRID

Astrid: Minőség és hagyomány

Az Astrid kozmetikai vállalat több mint 150 éve gondoskodik a bőr egészségéről és szépségéről. Bár alapítója kezdetben csak a szappangyártásra összpontosított, később francia esszenciagyártókkal együttműködve végül megszülettek az első Astrid kozmetikai termékek. A cég így Ausztria és Magyarország első történelmileg dokumentált kozmetikai vállalata lett. Az Astrid több generáció óta gondoskodik szépségünkről, népszerűsége pedig folyamatosan növekszik.

Astrid bőrápolás

Astrid bőrápolás

Az Astrid termékei kifejlesztésekor elsődlegesen a bőr speciális igényeit kutatja. Az Astrid teljes bőrápolási termékcsaládjai így minden korosztály és bőrtípus számára a legjobb ápolást nyújtják. Az Astrid az innovatív technikákat a modern összetevőkkel ötvözi, ezáltal az Astrid termékek biztosítják az arcbőr számára a szükséges táplálást és védelmet.

Testápolás

Az Astrid termékcsaládban olyan termékeket találsz, amelyek gyengéden ápolják tested minden részét. Akár hidratálásra, akár védelemre van szüksége a bőrödnek, az Astrid testápoló krémek egyedülálló hatásaira abszolút számíthatsz. Az Astrid a láb, a kéz vagy az izmok ápolására is kínál megoldásokat. Fokozd a természetes szépséget az Astrid testápolóval.

Péče o tělo Astrid
Astrid napozó krémek

Napozási előkészületek

Szeretnéd bőrödet a lehető legjobban védeni a napozás során a káros sugarak ellen? Akkor próbáld ki az Astrid Sun termékcsaládot, amely minden bőrtípus számára UVA- és UVB-védelmet nyújtó termékeket tartalmaz. Felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják a krémeket. Az Astrid Sun termékek védik a bőrt, megóvják azt a korai öregedéstől, hidratálják és segítenek a barnulásban is.

Paraméterek módosítása
99 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20