Oldal frissítése

Tanácsok és tippek

Kiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató

Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban bemutatjuk a 3D/AR terméknézet működését az iOS és az Android operációs rendszerek esetében.

5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez

A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!

Ruhák mosása helyesen, avagy hogyan kell mosni?

Nem meglepő módon a mosásnak is megvannak a maga szabályai. Tippjeink segítségével a szennyes a mosás után nemcsak gyönyörűen tiszta és illatos lesz, de hosszabb ideig megőrzi formáját és színét is.

Milyen borotvát vegyek?

A borotválkozás már nem feltétlenül kellemetlen kötelesség, amely irritált bőrt hagy maga után. Ellenkezőleg, a megfelelő eljárással simára borotvált arcot kapsz, és teljesen fájdalommentesen. Ráadásul a mai modern borotvák számos olyan funkciót kínálnak, amelyek az egész folyamatot sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá teszik.

Hogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni

A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.

Hogyan tisztítsuk ki a kávéfőzőt (TIPPEK ÉS TÜRKKÖK)

A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha zavaró ízek és mellékízek nélkül szeretnénk élvezni a kávé zamatát, tudnunk kell, hogyan gondoskodjunk megfelelően a kávéfőzőről. Hogy mit jelent a kávéfőző karbantartása, hogyan tisztítsuk meg a kávéfőzőt a különböző szennyeződésektől és milyen gyakran tisztítsuk a kávéfőzőt? Íme a tippjeink a karos és automata kávéfőzőkkarbantartásához.

Lábápolás A-tól Z-ig

Gyakran nem fordítunk annyi figyelmet lábunk bőrére, mint amennyit megérdemelne. Pedig a lábunknak kell viselnie testünk egész súlyát nap mint nap, így szervezetünk egyik legterheltebb része. Ezért szeretnénk tanácsokkal ellátni a láb bőrének megfelelő ápolásával és a problémák hatékony kezelésével kapcsolatban.

Hogyan napozzunk biztonságosan

A biztonságos napozás csak gondos védelem mellett lehetséges. Manapság még mindig alábecsülik a napfény káros hatásait, holott a megelőzés csekély energiát vesz igénybe - mindössze gyakran és helyesen kell használni a napvédő krémeket, és be kell tartani az egészséges napozás néhány egyszerű alapszabályát.

Hogyan kell megfelelően tisztítani a bőrt

A bőr rendszeres és alapos tisztítása segít késleltetni az öregedés első jeleit. Sokan közülünk sok hibát követnek el a bőr tisztítása során. Tehát azt, hogyan kell megfelelően tisztítani a bőrt, és milyen gyakran és milyen termékeket kell használni, megtudhatod az útmutatónkban.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő krémet a férfiak számára?

A férfiak bőre sokkal zsírosabb, mint a nők bőre, lassabban öregszik és borotválkozás miatt érzékenyebb is. Ezért eltérő kozmetikai ápolást is igényel, amely figyelembe veszi biológiai tulajdonságait. Miért nem helyénvaló női kozmetikumokat alkalmazni a férfi arcán, hogyan válasszuk ki a férfi arckrémet és a ránctalanító krémet, milyen férfi bőrápolási termékek lesznek a legmegfelelőbbek és hogyan lehet a lehető legjobban csökkenteni a borotválkozás kihatásait?

Smoothie receptek

Milyen elektromos fogkefét vegyek?

Az elektromos fogkefe segít kiküszöbölni a rossz fogmosási szokásokat, egyszerűbb és gyorsabb. Ugyanakkor a manuális fogkefékhez képest számos olyan funkciót is nyújt, mint például a vezeték nélküli csatlakozás a telefonhoz. Mire jók ezek a funkciók és milyen a megfelelő típusú fogkefe? Útmutatónkból ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ.

Hogyan mossunk fogat gyerekekkel

Szeretnéd megtudni, melyik a legalkalmasabb kor a gyermekeknél a fogmosás elkezdésére és milyen fogkefét használj vele a különböző életkorokban? Milyen kortól tud egyedül is gondoskodni a fogai ápolásáról? Útmutatónkban megtalálod a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre a gyerekek szájhigiéniájával kapcsolatban, amely minden szülőt foglalkoztat.

Kávékészítés otthon

ESE, chemex, aeropress ... kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában az otthoni kávéfőzés is nagyon egyszerű. Olvasd el cikkünket, hogy még jobban élvezd a kávéfőzést és fogyasztást. 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15