Oldal frissítése

Beats Studio Wireless - vörös

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - vörös

Beats Studio Wireless Beats, Dr. A Dre megszabadul Öntől a nem praktikus kábelek és a környezeti zaj miatt. A beépített újratölthető akkumulátorral legfeljebb 12 órán keresztül élvezheti a vezeték nélküli zenét, miközben akár 20 órán keresztül is használhatja a kábelt. A hangátvitel a Bluetooth által biztosított, legfeljebb 10 m hatótávolságú.A fejhallgatók nem fogják a fejét a puha párnák és a súlycsökkentés (csak 260 g) miatt.

A Beats Acoustic Engine zene, akár rock, hip-hop, elektronikus vagy R & B. A még jobb hallgatási élmény érdekében a fejhallgatók Adaptív Zajcsökkentő rendszerrel vannak felszerelve. Zenehallgatás nélkül is használható.

Beats Studio Wireless Dr. A Dre számos tartozékot kínál, többek között USB kábellel és töltővel, audio kábellel (3.5 mm-es jack), RemoteTalk telefonkábel és egy fix tok. A fejhallgatót piros színben szállítjuk .

Kód:  MON301c93
Termékszám:  MH8K2ZM/B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15