Oldal frissítése

Beats fejhallgatók és fülhallgatók

Beats by Dr. Dre

Beats: A fej- és fülhallgatók világának vezetője

A Beats Electronics-ot 2006-ban alapították Kaliforniában. Rövid idő alatt lett képes volt felvenni a versenyt a világ legnagyobb fej- és fülhallgatógyártóival, és az általa kínált termékek állandó fejlődésének és technológiai fejlettségének köszönhetően napjainkban területének piacvezető márkájává vált. A Beats fej- és fülhallgatómodellek fejlesztésében részt vesz a híres hip-hop producer, Andre Young, aki Dr. Dre-ként ismert. 2014 májusában az Apple a Beatsbe vetett bizalmának kifejezéseként 3 milliárd dollárért megvásárolta azt. Ettől kezdve a Beats fej- és fülhallgatók hivatalosan is az Apple termékportfóliójának részét képezik, amely tény a termékeket így még vonzóbbá teszi.

Sluchátka Beats

Beats fej- és fülhallgatók a teljes elégedettségért

A Beats fej- és fülhallgatókkal az eredeti designnak, a fejlett funkcióknak és a minőségi hangnak köszönhetően maximálisan kiélvezheted a zenehallgatás minden pillanatát. Ráadásul a Beats fej- és fülhallgatók teljes mértékben kompatibilisek minden okostelefonnal, tablettel vagy a laptopoddal. Hagyományosan kábellel vagy vezeték nélkül is csatlakoztathatod őket Bluetooth-on keresztül.

Beats fej- és fülhallgatók minden pillanatra

Az otthoni zenehallgatást kellemesebbé tehetik a vezeték nélküli Beats fej- és fülhallgatók, amelyekkel, hála a Bluetooth-nak, szabadon mozoghatsz. Vidd magaddal kedvenc zenédet a városba is! A Beats fejhallgatók könnyen tárolhatóak, így kényelmesen beleférnek a hátizsákodba vagy kézitáskádba. A zenéről utazáskor sem kell lemondanod! A kompakt, vezeték nélküli, kiváló hangzást biztosító Beats fülhallgatók beleférnek a bőröndödbe is.

Maximalizáld a játékélményt a fülre illeszkedő Beats fejhallgatóval. Ezek kiemelkedően könnyű felépítéssel rendelkeznek, amely tökéletes kényelmet biztosít hosszú játék esetén is. A minőségi mikrofon pedig a játékostársakkal történő nagyszerű kommunikációról gondoskodik.

Sluchátka Beats pro domácí poslech
Odolná sportovní sluchátka Beats

Strapabíró Beats fülhallgatók sportoláshoz

A Beast sportfülhallgatók, amelyek az ergonomikus fülhorgoknak köszönhetően jól illeszkednek a fülbe, ötvözik a mozgást a kényelmes zenehallgatással. Nemcsak kitűnő hanggal rendelkeznek, hanem ellenállnak a nedvességnek, verejtéknek és az UV-sugárzásnak is. A Bluetooth támogatás természetes, így elfelejtheted a zavaró kábeleket. A puha fülpárnák hosszabb használat esetén is kényelmesek, ugyanakkor kiszűrik a környezeti zajokat.

Háttérzajok nélküli Beats fül- és fejhallgatók

A Beats Studio vagy a Beats Solo3 fej- és fülhallgatóival nem fog zavarni a város zaja. A háttérzajok elnyomásáról gondoskodó Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) kompromisszumokat nem ismerő technológiája biztosítja, hogy zenehallgatás közben a kedvenc zeneszámaid ritmusán kívül mást ne hallhass. Ez a funkció nemcsak zenehallgatás alatt biztosít nyugalmat, hanem relaxációként is kihasználhatod zajos környezetben, ha éppen nem hallgatsz zenét.

Sluchátka Beats s redukcí šumu
Bluetooth sluchátka Beats

A Beats Bluetooth fejhallgatók gyors töltése

Lassan elérkezik a nyaralás ideje, és elfelejtetted feltölteni a fej- vagy fülhallgatódat? A Beats fej- és fülhallgatók ennek ellenére rendelkezésre állnak majd. A rendkívüli Fast Fuel technológia szupergyors töltést garantál, segítségével ugyanis már 5 perc alatt további 3 órás lejátszás lehetséges. Többé már nem kell hosszú órákat várnod, hogy újra hallgathasd kedvenc zenéidet.

Paraméterek módosítása
35 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20