Oldal frissítése

Beats Studio Buds + Black/Gold

4,4 35 értékelés
79 990 Ft

Beats Studio Buds + Black/Gold

Beats Studio Buds+ teljesen vezeték nélküli fülhallgató, fekete/arany

A Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató erőteljes és kiegyensúlyozott térhatású hangzással, aktív zajszűréssel (ANC) és átengedési móddal (hallgatás) rendelkezik. Élvezd a kiváló minőségű hívásokat, a továbbfejlesztett Apple- és Android-kompatibilitást és a töltőtokkal akár 36 órányi hallgatási időt. Négyféle méretű fülpárnabetétet tartalmaz, hogy egész nap kényelmes viseletet biztosítson mindenki számára.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

A Beats Studio Buds+ Black/Gold vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Aktív zajszűrés (ANC) a tökéletes zenei élményért
  • Átengedő üzemmódban továbbra is kapcsolatban maradhatsz a külvilággal
  • Akár 36 óra akkumulátor-üzemidő (9 óra fülhallgató + 27 óra töltőtok)
  • A Beats Studio Buds+ jobb kompatibilitást kínál az Apple és az Android rendszerekkel
  • Tiszta, éles hívások a továbbfejlesztett hangfókuszú mikrofonokkal
  • A fülhallgató izzadság- és vízálló (IPX4 besorolás)
  • Beats mobilalkalmazás
  • Csomag tartalma: Beats Studio Buds+, töltőtok, fülhallgató és USB-C-ről USB-C-re csatlakozó töltőkábel
Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

Erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás, amely szó szerint lenyűgöz

A Beats Studio Buds+ fülhallgató gazdag, magával ragadó hangzást biztosít, akár zenét hallgatsz, akár telefonálsz. A készülék mindkét fülrésze egy speciális, kétrétegű átalakítóval van felszerelve, amely rugalmasan hajlítható, így sokkal tisztább basszust és nagyon alacsony torzítást biztosít. A Beats Studio Buds+ támogatja a térhatású hangzást - olyan lenyűgöző hangzást élvezhetsz, mintha egyszerre 64 hangszóró venne körül.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

A Beats Studio Buds+ lehetővé teszi, hogy eldönthesd, mennyire szeretnéd érzékelni a téged körülvevő világot

A két dinamikus hallgatási mód lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással kiválaszthasd, hogy távol akarod-e tartani a külvilágot, vagy beengedi azt. Az aktív zajszűrés (ANC) alkalmazkodik a személyes igényeidhez, és kiszűri a nem kívánt külső zajokat. A 3× nagyobb mikrofonokkal, akusztikai nyílásokkal és nagy teljesítményű processzorral a Beats Studio Buds+ akár 1,6× nagyobb aktív zajszűrési teljesítményt nyújt.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

Akár 2× jobb átengedő üzemmód

Az átengedő mód összekapcsolja a zenehallgatást a külvilággal. A külső mikrofonok felveszik a környezeti hangokat, amelyek keverednek a zenével - így hallgatás közben is érzékelheted a környezetedet. Ezt az üzemmódot használhatod példáulsportolás közben, ahol a három új akusztikai nyílást is értékelni fogod a gyengéd nyomáscsökkentés és a jobb hangzáspontosság érdekében. Még ez az apró újítás is hozzájárul ahhoz, hogy a Beats Studio Buds+ nagyon kényelmes viselet legyen.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

A Beats Studio Buds+ az egész napos kényelemhez lett tervezve

A Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató négyféle méretű (XS, S, M és L) fülpárnabetéttel kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A megfelelő méretű fülpárnabetétek ideális akusztikai tulajdonságokat biztosítanak a legjobb hallgatási élmény érdekében. Végül, de nem utolsósorban garantálja azt is, hogy a Beats Studio Buds+ fülhallgató minden körülmények között a helyén marad.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

Több zene, kevesebb töltés és kristálytiszta hívások

Az elegáns töltőtokkal kombinálva akár 36 órányi hallgatási időt is biztosít. Ha fel kell töltened a Beats Studio Buds+ fülhallgatót, nem kell aggódnod, hogy hosszú percekig nem hallgathatod kedvenc zenédet. A Fast Fuel segítségével akár 1 óra zenehallgatási időt is nyerhetsz mindössze 5 perc alatt. A Beats Studio Buds+ 3× nagyobb mikrofonokkal, erőteljes ANC-vel és egy hangra összpontosító algoritmussal rendelkezik, amely precízen kiszűri a háttérzajt, hogy a hívások tökéletesen tiszták és élesek legyenek.

Beats Studio Buds+ vezeték nélküli fülhallgató

Vezérlés az ujjhegyeiddel, kompatibilitás az Apple és az Android rendszerrel egyaránt

A testreszabható kezelőszervek segítségével könnyen vezérelheted a zenét, válthatsz a hallgatási módok között, fogadhatod a hívásokat, vagy aktiválhatod a hangasszisztenst a "b" gombbal. A Beats Studio Buds+ fülhallgató számos Apple és Android natív funkciót kínál, beleértve az egyérintéses párosítást, az automatikus kapcsolást, az "always on" hangsegédet és a "Find My" funkciót.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Arany

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok True Wireless, Cserélhető füldugók

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 36 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 9 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 27 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Tömeg

Tömeg 5 g
Kód:  MON303n01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MQLH3EE/A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10