Oldal frissítése

Beats by Dr.Dre Solo 2 piros

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats by Dr.Dre Solo 2 piros

Élvezd a luxust

A legnépszerűbb Beats fejhallgatót teljesen átalakították, kívül és belül. A továbbfejlesztett Solo 2 akusztikai modell lehetővé teszi, hogy a zenét nagyobb hangterjedelemben és tisztábban hallgathasd. Ez az aerodinamikus kialakítású, könnyű és tartós, kompakt fejhallgató kényelmesebb, mint valaha. Vidd magaddal a zenét az új Solo 2-vel bárhova is mész.


tökéletes befejezés

Tökéletes kivitelezés

Érezd az új típusú hangzást

Merülj el az érzelemmel telt hangok élményében. A Solo 2 egy sokkal dinamikusabb és szélesebb spektrumú hangot közvetít feléd, olyan tisztán, ami közelebb visz ahhoz a hangzáshoz, amelyet a művész akart hallatni veled. Függetlenül attól, hogy mit hallgatsz, a Solo 2 érezhetően nagyobb hanghűséget biztosít.
Vedd át az irányítást. A színben harmonizáló kábelen található RemoteTalk lehetővé teszi, hogy kihagyj egy számot, szabályozd a hangerőt, és fogadd a hívásokat anélkül, hogy kézbe vennéd az adott eszközt (kompatibilis iOS eszközökkel).


Egyedülálló kényelem

Először is meg kell említeni a rugalmas fejpántot, amely a közepétől kezdődően olyan ívelt kialakítású, amilyennel még nem találkozhattál, így az új Solo 2 nagy komfortérzetet nyújt. A fülkagylók ergonómiailag formáltak, hogy biztosítsák a kényelmes kialakítást, és a lehető legjobb hangot. Végül - a fülkagyló első osztályú anyagból készült, így segít elvezetni a hőt, és minimalizálja a hangszivárgást.

Lesz tökéletesen

Tökéletesen illeszkedik


Azt is tartalmaznak

Összecsukható

Aerodinamikus kialakítás

A Solo 2 aerodinamikus kialakítással büszkélkedhet, amelyet sima kanyarulatok jellemeznek, ráadásul egyetlen csavar sem látható. A mérnöki tervezés és az anyagválasztás során számos fontos döntés született, amelynek eredményeként még megbízhatóbb fejhallgató jött létre, amelyet még szélesebb körben lehet alkalmazni. Könnyen összecsukható, így ez a prémium fejhallgató készen áll a mozgalmas életre.

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  MON301l84
Termékszám:  mh8y2zm/b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05