Oldal frissítése

Baseus

Baseus
Baseus fejhallgató
Baseus China

Baseus - fókuszban a felhasználó

A Baseus az otthoni, irodai, autós és úti kiegészítőkre összpontosít. Minden termék legfontosabb jellemzője az elegáns és funkcionális kialakítás, amely a praktikumot, a legújabb technológiát és az aktuális divat trendeket ötvözi. Telefontokok, töltők, powerbankok, fejhallgatók, dokkolóállomások vagy éppen kábelek - a Baseus kínálatában mindez megtalálható. Ezen túlmenően a vállalat teljes választéka környezetbarát anyagokból készül, különös hangsúlyt fektetve még a legapróbb részletekre is. A Baseus a legjobb kiegészítőket kínálja minden helyzetben.


Baseus powerbank

A Baseus töltők és powerbankok a teljesítményben hisznek

A Baseus sikertermékei közé tartoznak az okostelefon-kiegészítők. Nagy teljesítményű gyorstöltőkre, vezeték nélküli töltőkre számíthatsz, beleértve az autós töltőket is. A Co-Sharing technológiának köszönhetően akár négy eszközt is feltölthetsz egyszerre egyetlen kábellel. Az akár 30 000 mAh kapacitású Baseus powerbankok is hasznos segítséget nyújtanak út közben. Természetesen vannak olyan darabok is, amelyek gyors vagy akár vezeték nélküli töltéssel is büszkélkedhetnek.

Baseus avagy prémium tartozékok mobiltelefonokhoz

A különböző méretű telefonokhoz használhatsz mágneses, csúszásmentes, többfunkciós Baseus tartókat. Ezek szilárd és kiváló tartást biztosítanak a telefon számára, függetlenül attól, hogy autóval, kerékpárral vagy motorral utazol. A lelkes fotósokat biztosan le fogják nyűgözni a rendkívül stabil stabilizátorok és szelfibotok. A Baseus okos megoldásokat kínál a mobiltelefonok védelmére is. A tökéletes biztonságról a szilikon vagy műanyag tokok, az edzett üveg képernyővédők vagy a védőfóliák gondoskodnak.

Baseus mobiltelefon tartozékok
Baseus számítógépes kiegészítők

Megbízható Baseus számítógépes kiegészítők

Számítógépekhez és laptopokhoz a Baseus Plug and Play dokkolóállomásokat és hubokat kínál korszerű USB 3.2 csatlakozókkal, HDMI-kimenetekkel vagy vezetékes internetkapcsolattal. A dokkolóállomások a Windows és a macOS operációs rendszerrel is kompatibilisek, és kompakt kialakításuk alkalmassá teszi őket utazáshoz is. A Baseus számítógépes kiegészítők kínálatában hűtők és hálózati adapterek is találhatók.

Paraméterek módosítása
105 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20