Oldal frissítése

Baseus Simple vezeték nélküli mágneses tartó (kompatibilis az Apple iPhone 12 / 13 / 14), fekete

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Baseus Simple vezeték nélküli mágneses tartó (kompatibilis az Apple iPhone 12 / 13 / 14), fekete

Manapság minden modern családban rengeteg olyan okoskészülék található, amelyek feltölthetők vezeték nélkül. Hogyha az eszközöd is támogatja ezt a technológiát, akkor talán felkeltheti figyelmedet a funkcionális és elegáns Baseus töltőállvány. Ennek a konkrét modelltípusnak a töltési összteljesítménye 15 W. Segítségével pusztán egy készüléket lehet feltölteni egy időben. Tápellátásáról a(z) USB-C csatlakozóval ellátott tápkábel gondoskodik. Óriási előnye a gyorstöltés lehetősége. Túlfeszültség elleni védelemmel ugyancsak felszerelték. A túlmelegedés miatt sem kell nyugtalankodnod, ugyanis efféle esetben önállóan kikapcsol. Kétségkívül az integrált tápkábelt is értékelni fogod, így azt nem kell külön megvenned. További előnyei közé tartozik az Apple korszerű töltési módjának, azaz a MagSafe támogatása. A mellékelt kábel hosszúsága 1,5 m. Ez egy alternatív kiegészítő, mely ugyanúgy üzemel, mint az eredeti. Mindemellett fekete színkivitelű.

A(z) Baseus Simple vezeték nélküli mágneses tartó (kompatibilis az Apple iPhone 12 / 13 / 14), fekete töltőállvány legfőbb jellemzői

  • Töltsd fel a készüléked korszerűen és kényelmesen
  • A(z) Baseus töltőállvány meglep a funkcionalitásával és az ergonomikus kivitelezésével
  • Ennek a variánsnak a töltési összteljesítménye 15 W
  • Együttesen 1 helyet kínál az eszközök feltöltéséhez
  • A(z) USB-C kábel sem hiányzik
  • Utángyártott tartozékról beszélünk
  • A(z) Baseus Simple vezeték nélküli mágneses tartó (kompatibilis az Apple iPhone 12 / 13 / 14), fekete töltőállvány kivitelét a(z) fekete szín teszi kiválóvá

A(z) Baseus töltőállvány egyéb jellemzői

A töltőállvány azon kevés lehetőségek közé tartozik, amelyekkel elegánsan és komfortosan tudod feltölteni a készüléked. A vezeték nélküli töltést támogató berendezést elég ráhelyezni és a továbbiakról már az állvány gondoskodik. Eme modellváltozat bónusza a gyorstöltés támogatása, mely rövid feltöltési időt szavatol. A túlfeszültség elleni védelemnek hála biztos lehetsz benne, hogy a készüléked semmilyen módon sem károsodik. Felszereltségéből a hőmérséklet-szabályozó sem hiányzik. Hogyha a töltött eszköz vagy a töltőállvány felmelegszik, a töltés azonnal megszakad. Így nincs sérülésveszély. Integrált tápkábel úgyszintén a része. A MagSafe technológiát is támogatja.

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli, Állvány
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1
Töltőpad/állvány bemenete USB-C

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, MagSafe, Hőmérséklet szabályozás, Integrált kábellel

Kábel

Kábel hossza 1,5 m
Kábel csatlakozók USB-C

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Rendeltetés iPhone

Adapter

Adapter mellékelve Nem
Kód:  BASE200
Termékszám:  CCJJ000001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20