Oldal frissítése

PowerPlus POWDP25300 - 20V, akkumulátor nélkül

28 390 Ft

PowerPlus POWDP25300 - 20V, akkumulátor nélkül

A POWERPLUS POWDO25300 AKU dekopírfűrész rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít bármilyen vágási feladat sikeres elvégzéséhez. A 20 V-os fűrész 45°-os lehajtható lemezzel van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű munkát. A gép kezelése egyszerű. A mellékelt párhuzamos vezetővel az egyenes vonalak vágása éppúgy lehetséges, mint az összetettebb formáké. A Dual Power fűrész vágási kapacitása 90 mm merőleges vágásoknál és 40 mm 45°-os gérvágásoknál. A 4 lengőállásnak köszönhetően a fűrész gyors ütemben is képes keményfát vágni. A munkalámpának és a vákuumcsatlakozónak köszönhetően a vágási vonal és a munkadarab jól látható. A DUAL POWER sorozatból 20 V feszültségű akkumulátorokat és 40 V feszültségű akkumulátorokat is használhatsz hozzá. A 40 V-os akkumulátor használata hosszabb üzemidőt biztosít, mint a 20 V-os változat.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Akkus
Rezgésszám 2 300 mozgások/perc
Vágási mélység 90 mm
Tömeg 1,6 kg
Előtolási módok száma 4
A fűrészlap befogatásának típusa T, U
Tulajdonságok Fűrészlapcsere szerszám nélkül, Állítható vágási szög, Munkafelület megvilágítás, Aretációs gomb, Ergonomikus fogantyú

Vágási teljesítmény

Favágási teljesítmény 90 mm
Acélvágási teljesítmény 6 mm

Csomagolás

Csomag tartalma Vezetősín, fűrészlap

Akkumulátor

Akku program PowerPlus Dual Power

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Ion
Kód:  LCx911
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  POWDP25300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05