Oldal frissítése

Einhell TE Tool Kit TK-18 Li Einhell Expert Plus, 2 akku

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Einhell TE Tool Kit TK-18 Li Einhell Expert Plus, 2 akku

A TE-TK 18/1 Li Power X-Change csomag ideális a barkácsolók és az ezermesterek számára. Három, kimagasló teljesítményű, akkus készüléket kapnak kézhez amikkel szinte minden feladat elvégezhető: egy nagyteljesítményű akkumulátoros fúró-csavarozó, egy praktikus akkumulátoros univerzális szúrófűrész, és egy sokoldalú multifunkciós csiszoló. A két tartalék akkumulátornak és a gyorstöltő készüléknek köszönhetően az otthoni munkák (legyen szó ház körüli, vagy műhelyben elvégzendő feladatról) rendkívül széles skáláját lefedheti a megfelelő elektromos szerszámmal.

Öt érv a vásárláshoz

  • 3 darabos akkus szerszámgép szett minden ezermester számára
  • A csomagban két akkumulátor és egy töltő van
  • Kiváló rezgőcsiszoló 104 cm2 csiszolófelülettel, 24000 rezgéssel percenként
  • Kézre álló csavarhúzó gyors és biztonság leállítással
  • Univerzális szúrófűrész fa és vas vágására cserélhető fűrészlapokkal

Többcélú rezgőcsiszoló TE-OS 18 Li

A TE-OS 18 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós csiszoló ergonomikus kialakítású Softgrip markolatának köszönhetően mindig biztosan tudod tartani a készüléket és bárhol használhatod a hálózatra való csatlakozás nélkül. Akár csiszolni akarsz valamit a garázsban, a konyhában vagy az edzőteremben, mindenhol értékelni fogod az integrált szívó. Tiszta munkát végezhetsz, az aktív porgyűjtő doboz felfogja a szennyeződéseket. A dobozt ki lehet cserélni egy adapterre, aminek  segítségével a porszívót lehet csatlakozni, hogy elszívja a csiszolás közben keletkező port. Kényelmes munkavégzést kihangsúlyozza az egyszerű és gyors Extreme Fix rendszerű tépőzáras csiszolópapír rögzítés. A készülék csiszolófelülete 104 cm2, és akár 24 000 rezgőmozgásra képes percenként.  

Akkumulátoros fúrócsavarozó TE-CD 18 Li

A szett második darabja az akkumulátoros fúrócsavarhúzó, amely nagy forgatónyomatékú motorral, és egy erős, kétfokozatú, állítható forgásirányú hajtóművel van felszerelve. A Quick-Stop (gyorsleállítás) funkció révén az egyhüvelyes gyorsbefogó tokmánnyal (10mm) felszerelt fúrógép motorja és a tokmány is azonnal leáll a BE/KI kapcsoló gomb elengedése után. 24 sebességfokozat éll a rendelkezésedre és a maximális nyomaték elérheti a 48 Nm értéket is.  Az ergonomikus fogantyú, a LED lámpa és praktikus övcsipesz segít növelni a működési kényelmet és a biztonságot. Egy praktikus eszköz jelzi az eszköz aktuális beállításait.

Akkumulátoros szúrófűrész TE-18 Li AP

Élvezd a kényelmes munkavégzést, amelyet nem csak akkor fogsz értékelni, amikor a fűrészt tartod, de akkor is, ha cseréled a fűrészlapot - ugyanis szerszám nélkül lehet kivenni és visszatenni. A fűrés 2600 löketszámmal dolgozik percenként, fában 100 mm, acélban pedig 6 mm a legnagyobb vágásmélység.  A készülék nem csak a műhelyben tökéletes asszisztens, hanem a kertben is, ahol megkönnyíti a legkülönbözőbb anyagok vágását.

 

Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátorok száma 2
Akkumulátor feszültsége 18 V
Akkumulátor kapacitása 1,5 Ah

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V

Típus

Ütvefúró funkció Ütvefúró funkció nélküli
Tápellátás Akkus

Teljesítmény

Max. fordulatszám 1 350 ford/perc
Max. forgatónyomaték 48 Nm
Motor típusa Szénkefe nélküli

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fordulatszabályozás, Ergonómikus markolat, LED világítás
Tokmánykulcsos Gyorsszorító

Tömeg

Tömeg 1,5 kg

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Ion
Kód:  BOF020b
Termékszám:  4257195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20