Oldal frissítése

Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus

Te is egyike vagy azoknak az embereknek, akik a ház körüli vagy a garázsban elvégzendő munkákat önmaguk szeretik elvégezni? Az otthoni barkácsolás és építkezés szerelmesei, és a professzionális felhasználók egyaránt szeretni fogják az Einhell lehújabb akkus fúrócsavarozóját, amely minden kétséget kizáróan egy rendkívül hasznos és elengedhetetlen részévé válik majd az eszköztáradnak. Az Einhell TE-CD 18 LI a Power X-Change termékcsalád része. Ezt azért fontos kiemelni, mert a paletta összes terméke ugyanolyan akkumulátort és töltőt használ, így neked nem kell minden eszközhöz külön-külön akksit venned.

Az Einhell TE-CD 18 LI legfontosabb jellemzői:

  • Kétsebességes működés
  • Nagy teljesítményű motor
  • Fém hajtómű
  • Egykezes tokmány
  • Automatikus tengelyreteszelés
  • Gumírozott markolat
  • Szabadon válaszható forgásirány
  • LED-es munkafény
  • Kényelmes övcsipesz

A hatékony munkához

Ezzel az akkus fúrócsavarozóval nem kell többé a hálózati áramtól függve dolgoznod. Használd ki az Einhell TE-CD 18 LI adta előnyöket és a szabadságot, hogy bárhol, bármikor dolgozhatsz munkáidon! Az egykezes tokmány és a gyorsrögzítő rendszernek hála könnyedén váltogathatod az éppen igényeidnek megfelelő fúró- vagy bitfejeket. Az eszköz 24 fokozatban tudja szabályozni a nyomatékot. Az akkus fúró erőteljes motorral és egy masszív, tartós fém főtengellyel rendelkezik. A markolatba épített ravasz segítségével finoman szabályozhatod a forgási sebességet a 0-1350 fordulat/perces tartományban, valamint megváltoztathatod a forgásirányt is. A LED-es munkafény segítségedre lesz, hogy este, vagy rossszabb időjárási körülmények között is precízen végezhesd el a munkát.

Ergonomikus kialakítás

Az Einhell TE-CD 18 LI burkolata kemény és tartós anyagból készült. A kényelmes kezelés és a készülék megfelelő tartása érdekében a puhább, gumírozott markolatot is használhatod, amely tökéletesen a kezedbe simulva nyújt betonstabil önbizalmat számodra a munka során. Az Einhell TE-CD 18 LI mindössze 1,3 kg-ot nyom, így megkönnyíti számodra a hosszútávú használatot a csuklódra és a vállaidra nehezkedő terhelés könnyítésével. Egy másik praktikus megoldás a fém övcsat, amely segítségével az eszközt felakaszhatod a munkaruhádra, amikor éppen nem használod. Ez a vezetéknélküli, akkus fúrócsavarozó mindig kéznél lesz.

 

Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátorok száma 2
Akkumulátor feszültsége 18 V
Akkumulátor kapacitása 1,5 Ah

Akkumulátor

Kapacitás 1,5 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V

Típus

Ütvefúró funkció Ütvefúró funkció nélküli
Tápellátás Akkus
Alkalmas Gipszkartonba, Üvegbe, Fába, Vasba

Teljesítmény

Max. fordulatszám 1 350 ford/perc
Max. forgatónyomaték 48 Nm
Motor típusa Szénkefés

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nyomaték szabályozás, Fordulatszabályozás, Ergonómikus markolat, Bal/jobb forgásirány, LED világítás
Tokmánybefogás 10 mm
Sebességek száma Kétsebességes
Tokmánykulcsos Gyorsszorító

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Csomag része

Csomag része Töltő, Akkumulátor

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Ion
Kód:  BOF104f
Termékszám:  4513687
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10