Oldal frissítése

Einhell TC-ID 1000 Kit

4,0 11 értékelés
22 790 Ft

Einhell TC-ID 1000 Kit

Minden műhely elengedhetetlen kelléke a megfelelő fúrógép. Ilyen eszközöktől pedig megbízhatóságot várunk. Ha régi fúrógépét lecserélné vagy egyszerűen újat szeretne vásárolni, akkor a világhírű Einhell modelljét Önnek találták ki. Egy nagy teljesítményű, kedvező árú és praktikus eszköz betonnal, fával vagy fémmel való munkához. Ennek a kombinációnak köszönhetően minden kihívást egyszerűen, gyorsan és könnyedén kezel majd.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi ütvefúró kedvező áron
  • Erős motor, 1010W-os teljesítmény
  • 43 milliméteres nyak - állványra szerelhető
  • Kiegészítő fogantyú anti-twist zárral
  • Robusztus fém mélységmérő
  • 15 darabos fúrókészletet és egy praktikus táska

Bármilyen munkára alkalmas

Egy praktikus fúrógép, amely nagy teljesítményével és rengeteg jó tulajdonságával kiemelkedik a mezőnyből. A készülék szíve egy műanyag tokba rejtett elektromos motor, amely 1010 W teljesítményre és háromezres percenkénti fordulatszámra is képes. Sőt, a bal és a jobboldali kapcsoló mellett elektronikus fordulatszám-szabályzóval is fel lett szerelve.
A maximális biztonságot a robusztus fém mélységmérő és a 13 milliméteres gyorskioldó tokmány biztosítja. A kényelmes használatot pedig az anti-twist lock technológiával ellátott fogantyú garantálja. Ennek köszönhetően a fúrás a betonban is gyerekjáték lesz. Így a készülék valóban praktikus és sokoldalú.

További információk:
Fa fúrása: 32 mmFém fúrása: 13 mmBeton fúrása: 16 mm

 

Paraméterek

Típus

Tápellátás Hálózati
Alkalmas Betonba, Falba, Vasba

Teljesítmény

Teljesítményfelvétel 1 010 W

Teljesítmény

Max. fordulatszám 3 000 ford/perc

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fordulatszabályozás, Bal/jobb forgásirány
Tokmánybefogás 13 mm
Sebességek száma Egysebességes
Tokmánykulcsos Gyorsszorító

Tömeg

Tömeg 4 kg

Csomag része

Csomag része Hordtáska, Szállítótáska, Kiegészítő fogantyú, Fúrószár készlet fához, Fúrószár készlet acélhoz, Mélységállító
Kód:  BOF003f3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4259838
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10