Oldal frissítése

Einhell Precision Bit Set, 84 db

30 890 Ft

Einhell Precision Bit Set, 84 db

Az Einhell precíziós bitkészlet lehetővé teszi a kis elektronikai alkatrészek javítását. Mágneses csavarhúzót tartalmaz forgó fejjel,továbbá biteket, dugókulcsot, rugalmas adaptert, spaklit, csipeszt, földelő kapcsolót, és még sok mást is találsz benne. Egy praktikus mágneses záródású textil tokban tárolhatod a szerszámokat. Az Einhell precíziós bitkészlet mobiltelefonok, laptopok és más elektronikus eszközök javításához használható.

Einhell precíziós bitkészlet/elektronikai szerszámkészlet, 84 db - legfontosabb jellemzők

  • Kisebb elektronikai berendezések javítására szolgáló készlet
  • Tartalmazza a mágneses csavarhúzót forgó fejjel, továbbá biteket, dugókulcsot, rugalmas adaptert, spaklit, csipeszt, földelő kapcsolót, és még sok mást
  • Mágneses záródású textil tok is jár hozzá
  • Az Einhell precíziós bitkészlet mobiltelefonok, laptopok és más elektronikus eszközök javításához használható
Kód:  EINhob024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  49115050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20