Oldal frissítése

Einhell Power X-Change Plus Einhell Accessory Akkumulátor, 18 V, 3,0 Ah

1,0 1 értékelés
19 590 Ft

Einhell Power X-Change Plus Einhell Accessory Akkumulátor, 18 V, 3,0 Ah

Ha Einhell 18V-os szerszámmal rendelkezel, akkor az Einhell 18V 3,0 Ah akkumulátor biztosan hasznosnak találod majd. Az eszköz Power X-Change család része, ami azt jelenti, hogy más Einhell 18 V-os szerszámokhoz, valamint egyéb gyártók 18 V-os szerszámaihoz is használható. A nehéz munkákhoz PLUS technológiával extra teljesítményt biztosít. Az akkumulátorra nem jellemző a memóriahatás vagy az önkisülés. Az Einhell 18V 3,0 Ah akkumulátor a TWIN-PACK technológiának köszönhetően 36 V feszültséget igénylő feladatokhoz is használható. A töltöttségi állapotról 3 fokozatú LED-kijelző tájékoztat. Értékelni fogod az akkumulátor porral, korrózióval és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. A csomag egy 3,0 Ah-s akkumulátort tartalmaz. 

Az Einhell 18 V 3,0 Ah akkumulátor főbb jellemzői 

  • Az Einhell 18 V 3,0 Ah akkumulátor a Power X-Change családhoz tartozik
  • Extra teljesítményt igénylő feladatok esetén segít a PLUS technológia
  • Az Einhell 18 V 3,0 Ah akkumulátor nem hajlamos önkisülésre vagy a memória-effektusra
  • A TWIN-PACK technológiának köszönhetően 36 V feszültséget igénylő feladatokhoz is használható
  • LED kijelző mutatja a töltöttségi állapotot
  • Az Einhell 18 V 3,0 Ah akkumulátor ellenáll a pornak, a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek

Az Einhell 18 V 3,0 Ah akkumulátor a Power X-Change sorozathoz tartozik

A Power X-Change sorozatnak köszönhetően nem kell többé időt vesztegetni a megfelelő akkumulátor keresésére, mert ezzel a rendszerrel csak egyetlen akkumulátorra és töltőre van szükség az összes munkához. Valójában a Power X-Change család tagjaként tervezett összes akkumulátor rugalmasan és korlátozás nélkül használható a sorozat minden szerszámában. Így ugyanazzal az akkumulátorral csavarhúzót, fúrót vagy fűrészt is működtethetsz. A kertben lenyírhatod a füvet, levághatod a sövény, vagy megtisztíthatod a gyepet a levelektől. Az Einhell kiváló minőségű lítium cellái gyakorlatilag önkisülés mentesek, így garantált a hosszú élettartam és problémamentes tárolás. 


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Akkumulátor

Akkumulátor

Kapacitás 3 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF316
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4511501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20