Oldal frissítése

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

44 090 Ft

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo egy praktikus sövényvágó, amellyel precízen nyírhatsz minden sövényt a kertben és a ház körül. A sövényvágó 22 mm-es acélkéssel van ellátva, amely lézervágott és gyémántcsiszolt. Védőtokkal kiegészítve a teljesen biztonságos működés és tárolás érdekében. Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo ergonomikus, forgatható hátsó fogantyúval és keskeny, mikrokapcsolóval ellátott első fogantyúval rendelkezik. A készülék praktikus hulladékgyűjtővel is fel van szerelve. A tárolás is nagyon egyszerű, mivel egy tartós tokot kapsz mellé egy falra szerelhető konzollal együtt. Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Az Einhell sövényvágó működtetéséhez 18 V-os Power X-Change akkumulátor szükséges.

Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó legfontosabb jellemzői

  • Akkumulátoros sövényvágó
  • Forgatható fogantyú
  • Lézervágott és gyémántcsiszolt acélból készült pengék
  • Vágási hossz 60 cm
  • Speciális akkumulátor elhelyezés a jobb készülékegyensúly érdekében
  • Működés 1× 18 V-os Power X-Change akkumulátorral
  • Keskeny elülső fogantyú mikrokapcsolóval
  • Praktikus nyesedékgyűjtő
  • Kényelmes használat az alacsony súlynak köszönhetően
  • Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó hosszú élettartamú fém hajtóművel rendelkezik

Speciális Power X-Change rendszer

Az Einhell sövényvágói a praktikus Power X-Change akkumulátor-rendszerhez tartoznak, amely kiváló energiát biztosít a működtetéshez. A rendszer nagy előnye, hogy egy akkumulátort több Einhell készülékben is lehet használni.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Optimális egyensúly

Az akkumulátorok úgy vannak elhelyezve a készülékben, hogy a súly optimálisan oszlik el, és ezáltal jobban tudj dolgozni az Einhell vezeték nélküli sövényvágóval.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Praktikus nyesedékgyűjtő

Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo akkumulátoros sövényvágóhoz tartozik egy metszőolló, amely a sövény alján és tetején lévő metszés eltávolítására szolgál.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo jól használható

A készülék elülső keskeny fogantyúval és mikrokapcsolókkal rendelkezik a könnyű kezelés és működtetés érdekében. Ennek köszönhetően az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó használata közben kevésbé fárad el a kezed.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Akkumulátoros sövényvágó forgatható fogantyúval

Az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó elforgatható fogantyújának köszönhetően annak pozícióját a saját igényeid szerint állíthatod be, és könnyedén dolgozhatsz vele.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Minőségi acél pengék

Az akkumulátoros sövényvágók kiváló minőségű lézerrel vágott és gyémántcsiszolt acélkésekkel rendelkeznek. Ennek hála számíthat rájuk a hosszan tartó élesség és a hatékony vágás érdekében.

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágó

Praktikus védőtok

A sövényvágó kések tárolása és szállítása a mellékelt védőtoknak köszönhetően egyszerűbb. Ez megvédi az Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sövényvágót a sérülésektől és a szennyeződésektől. A védőtok használatával meghosszabbíthatod a teljesítményüket és élettartamukat.

Paraméterek

Tulajdonságok

Meghajtás típusa Akkumulátoros
Tulajdonságok Cserjeformázás
Rúdhossz 670 mm
Pengeköz 22 mm

Akkumulátor

Akkumulátorok száma akku nélkül

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Solo

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3410930
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20