Oldal frissítése

Einhell Elektromos szegélynyíró GE-ET 5027

4,5 2 értékelés
20 990 Ft

Einhell Elektromos szegélynyíró GE-ET 5027

Nélkülözhetetlen segítője mindazoknak, akik a kertben olyan területeket szeretnének rendbe tenni, amelyeket hagyományos fűnyíróval nem lehet elérni. A sokoldalúságot a rendkívül jól beállítható motorfej biztosítja, számos beállítási lehetőséggel akár függőleges kaszáláshoz is. A robusztus konstrukció, a teleszkópos fogantyú és a kiegészítő fogantyú kényelmes kezelést biztosít. A kiváló minőségű műanyag váz hosszú élettartamot garantál még nagy terhelés mellett is.

Főbb jellemzők

  • A motorfej állíthatósága +/-90° és 5 különböző pozícióba dönthető
  • Nagy pontosságú mozgó kerék
  • A könnyű kábel kevésbé kopik és tovább tart
  • Teljes súly 2,7 kg

Sebészi pontosság

Ezzel a fűnyíróval soha nem fogsz véletlenül levágni egy darabot a kedvenc bokrodból vagy virágodból, amelyet körbe szeretnél nyírni. A mozgókerék lehetővé teszi a nagyon pontos mozgást, akár centimétereken belül is, miközben a fűnyíró teljesítménye megmarad. A motorfej nagyfokú állíthatóságával kombinálva ez egy igazán sebészi pontosságú kombináció minden kerti tereprendezéshez.

Paraméterek

Típus

Típus Húros kasza

Meghajtás

Meghajtás Elektromos

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil

Tulajdonságok

Munkaszélesség 270 mm
Tömeg 2,7 kg
Fogantyú típusa Fogantyú
Markolat jellemzői Ergonomikus
Ellenőrzött damilhosszabbítás Félautomata

Teljesítmény

Teljesítmény 500 W
Kód:  BOF116i
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3402090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05