Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor

Szuper ár
30 590 Ft

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor

AlzaTools

A praktikus segítő nem csak a lehullott levelek eltakarításához

Felejtsd el a gereblyét vagy a seprűt, és takarítsd fel a lehullott leveleket egyszerűen, gyorsan és hatékonyan!Csak szerezd be az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os akkumulátoros lombfúvót, amelyet nemcsak az őszi lombtakarításhoz, hanem a fűnyesedék, a fűrészpor, a por vagy akár a téli friss porhó eltakarításához is használhatsz.Mindezt egyszerűen és könnyedén.A lombfúvó megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és amivel garantáltan elnyeri majd a tetszésed, az mindenekelőtt a gyártáshoz használt, kiváló minőségű anyagok, a precíz kivitelezés és csúcsergonómia, ami megkönnyíti majd a munkát.Ráadásul a megbízható akkumulátorainkkal működő BatteryONE 20V-os szerszámok sokrétű termékcsaládjának is tagja.És a végére hagytuk a legjobbat.Hogy ne kelljen aggódnod semmi miatt, mellékeltünk hozzá egy 2,4A töltőt és egy 2Ah akkumulátort is. Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvóra, töltőre és akkumulátor szerkezetére 3 év garanciát biztosítunk, és a terméket 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, még akkor is, ha a vállalkozásod számára vásárolsz - az AlzaToolsnál a vásárlás teljesen kockázatmentes.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

3 év garancia

A termékre kiterjesztett, 3 éves garancia vonatkozik az üzleti felhasználók számára is.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

Hatékony, gyors és kényelmes munkavégzésre tervezték

A hatékony AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó nagy teljesítményű, 12 000 fordulat/perc maximális fordulatszámú szénkefés motorral rendelkezik, amely akár 190 km/h sebességű légáramot generál.Az alacsony, mindössze 1,2 kg-os tömeg és a csúszásmentes fogantyúval ellátott, ergonomikus markolat nagyon kényelmes munkavégzést garantál, még akkor is, ha az otthonod nagy kerttel rendelkezik.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó praktikus összecsukható kialakítással

A gyorsabb és hatékonyabb takarítás érdekében levehető és kúposan elvékonyodó fúvókával szerelték fel, ami nagyobb légkoncentrációt garantál - a nem kívánatos dolgokat így könnyebben a kívánt helyre fújja.A takarítás befejezése után a fúvóka könnyen levehető, így az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó könnyen tárolható.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A mellékelt akkumulátorral több tucat BatteryONE 20V-os készüléket működtethetsz

A 2,4A töltő (24FCH20V) mellett a csomag tartalmaz egy 2Ah-s akkumulátort (20LBP20V) is, amely fejlett technológiákkal büszkélkedhet.A memóriahatás nélküli prémium Li-Ion cellák biztosítják, hogy az akkumulátor optimális teljesítményt nyújtson bármilyen tevékenységhez, miközben hosszabb élettartamot és maximális tartósságot tesz lehetővé.A robusztus kialakítás és a rezgéscsillapító technológia növeli a tartósságot és javítja a munkakomfortot.A BatteryONE 20V akkumulátor gyors és egyszerű felszerelését egy biztonsági retesszel ellátott gyorskioldó rendszer biztosítja.Természetesen egy tökéletesen jól leolvasható, háromfokozatú töltésjelző is adott.Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvón kívül ez az akkumulátor az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V-os kézi és kerti szerszámmal is használható,például az ütvefúróban,a körfűrésszel,a szúrófűrésszel,a fűkaszával,a sövényvágóval és még tucatnyi más eszközzel.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

A kiterjesztett, 3 éves garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk Neked valami extrát nyújtani.Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvóra, töltőre és akkumulátor szerkezetére 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek - még vállalkozásoknak is - biztosítunk.Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V + 20LBP20V BatteryONE 20V + 24FCH20V

Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V lombfúvó + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor részletes leírása

2,4A töltővel (24FCH20V) és 2Ah akkumulátorral (20LBP20V) szállítjuk

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal kompatibilis

Megbízható, szénkefés motorral

A motor fordulatszáma:12 000 fordulat/perc (1 sebesség)

Légsebesség:190 km/h

Légáramlás:78 m3/h

Tartós műanyag test

Könnyű - mindössze 1,2 kg (akkumulátor nélkül)

Levehető, kúpos fúvóka a nagyobb hatékonyság érdekében

Nem csak az őszi takarítás során felbecsülhetetlen segítség

Ergonomikus, csúszásmentes fogantyú

Méretek: 80,6 × 15 × 17 cm

A 2Ah akkumulátor hozzávetőleges üzemideje (folyamatos működtetés esetén): akár 18 perc

Megjegyzés:A 3 éves garancia csak az akkumulátor szerkezetére vonatkozik, a normál használatból eredő kapacitásvesztésre nem terjed ki.

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal.Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz.Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyedet, de a kertedet is teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig.Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.

A vásárláshoz a következőkre lesz szükséged

Paraméterek

Tulajdonságok

Légáramlás 78 m3/h
Meghajtás Akkumulátoros
Tömeg 1,2 kg

Funkciók

Funkciók Fúvó funkcióval

Típus

Típus Lombszívó, lombfúvó

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Ion

Akkumulátor

Kapacitás 2 Ah
Akkumulátor feszültség 20 V
Akku program AlzaTools BatteryOne

Tulajdonságok

Fújás sebessége 190 km/h
Akkumulátor igen
Légáramlás 78 CFM
Kód:  BUNATPT022
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BUNATPT022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05