Oldal frissítése

AlzaTools

AlzaTools Akkumulátoros szerszámok

AlzaTools szerszámok - minden, ami a műhelyedhez kell

Az AlzaTools gondosan válogatott szerszámválasztéka mindenki számára megfelelő, aki kiváló minőségű és valóban megbízható szerszámokat keres, akár mindennapi, akár alkalmi munkákhoz. Számíthatsz a csúcsminőségű fúrógépekre, csiszolókra, fűrészekre, motorfűrészekre, ütvefúrókra és még sok más kiváló szerszámra, amelyekre 3 év garanciát vállalunk. Minden szerszám megbízható kivitelezéssel, kimagasló teljesítménnyel és kiváló komfortossággal rendelkezik annak érdekében, hogy minden projekted a lehető legélvezetesebben teljen. Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámok egyik legnagyobb előnye a könnyen cserélhető akkumulátor, amely a termékcsalád más szerszámaival is kompatibilis. Számíthatsz az AlzaTools szerszámokra, hogy műhelyed a legkiválóbb felszerelésekkel rendelkezzen.

  • Eszközök minden szituációhozTeljes felszereltség az egész műhelyed és a kerted számára.
  • Egy akkumulátor minden szerszámhozAz univerzális akkumulátorok minden típusú szerszámmal használhatóak.
  • 3-5 évig terjedő garanciaMinőségi szerszámok kiterjesztett garanciával.
AlzaTools elektromos szerszámok a tökéletes műhelyhez

Az AlzaTools kéziszerszámok még a lelkes barkácsolóknak sem okoznak csalódást

A precíz és nagy teljesítményű AlzaTools berendezéseket minden műhelyben örömmel használják. A kompromisszumoktól mentes teljesítményt, valamint a nagyszerű funkcionalitást egy kiváló robusztus kialakításban kapod meg, amely még a mindennapi professzionális használatot is kibírja. Garantáltan szeretni fogod sokoldalú BatteryONE akkumulátorunkat, amely bármelyik AlzaTools szerszámot képes táplálni, legyen szó nagysebességű fúrógépről, csiszolóról, fúrókalapácsról vagy más szerszámokról. A kiterjesztett garanciának köszönhetően a berendezés otthoni és professzionális használatra is alkalmas.

Az AlzaTools és a kerti karbantartás kéz a kézben járnak

A lelkes kertészek imádni fogják az AlzaTools kerti szerszámok hatalmas választékát. Kiváltképp kedveltek a rotációs és zsinóros fűnyírók, porszívók, valamint a lombfúvók, bozótvágók és egyéb hasznos eszközeink. Természetesen a nagy teljesítmény, a tartós kialakítás és a temérdek funkció teszik az AlzaTools-t minden kert legmegfelelőbb eszközévé. A szerszámaink kompatibilisek a BatteryONE akkumulátorainkkal, valamint minden termékre kiterjesztett garanciát kínálunk a hobbi-, és a professzinális kertészek számára egyránt.

AlzaTools elektromos kerti szerszámok
AlzaTools BatteryONE unvierzális akkumulátorok

Egy AlzaTools akkumulátor minden szerszámhoz

Az AlzaTools elektromos szerszámok fontos tulajdonsága, hogy a BatteryONE univerzális akkumulátor bármelyik szerszámunkkal használható. Az igényektől függően három változatot kínálunk, amelyeket kapacitás szerint a következőkre osztunk: 2, 4 és 6 Ah-ás akkumulátorok, amelyek megbízható áramellátást biztosítanak a szerszámoknak. Az akkumulátorok nagyon gyors töltését speciális töltőink garantálják, amelyek típustól függően egy vagy két akkumulátort tudnak egyszerre tölteni. Ez a kiváló funkció nem csak a legigényesebb barkácsolóknak, hanem a házi mesterembereknek is jól jön.

Paraméterek módosítása
104 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05