Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V

4,8 120 értékelés
Szuper ár
11 390 Ft

AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V

AlzaTools

Nagy teljesítményű akkumulátor az AlzaTools BatteryONE szerszámokhoz

Vásároltál egy AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámot, és akkumulátorra van szükséged hozzá? Ebben az esetben a legjobb helyre jöttél. Az AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V egy 2 Ah-s akkumulátor, amely megbízható áramellátást biztosít az AlzaTools BatteryONE termékcsalád bármely kézi vagy kerti szerszámához. Akkumulátoraink gyártásához modern technológiát és fejlett cellákat használunk, amelyeket úgy optimalizáltunk, hogy maximális tartósságot és optimális teljesítményt nyújtsanak, és a lehető leghosszabb ideig szolgáljanak. És ez még nem minden. Az AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V akkumulátor felépítésére azonnal 3 év garanciát kapsz és a terméket 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V
AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V

3 év garancia

Az akkumulátor felépítésére kiterjesztett 3 éves garancia vonatkozik, akár vállalkozások számára is.

AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V

90 napos visszatérítési politika

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket.

AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V

Egyetlen akkumulátorral több tucat szerszámot működtethetsz

A fejlett technológia és a memóriahatás nélküli prémium Li-Ion cellák biztosítják, hogy az akkumulátor optimális teljesítményt nyújtson bármilyen tevékenységhez, miközben hosszabb üzemidőt garantál és maximalizálja az akkumulátor élettartamát. A robusztus kialakítás és a rezgésgátló technológia növeli a tartósságot és a kényelmet munka közben. Az AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V gyors és mindenekelőtt egyszerű behelyezését egy biztonsági retesszel ellátott gyorskioldó rendszer biztosítja. A tökéletesen látható háromfokozatú töltésjelző használata magától értetődő. Az AlzaTools BatteryONE ökoszisztéma lehetővé teszi, hogy bármely kézi és kerti szerszám kompatibilis legyen az összes BatteryONE akkumulátorral.

AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonság záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V akkumulátorra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools 20LBP20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools 20LBP20V 2,0 Ah BatteryONE 20V részletes specifikációja

Akkumulátor az AlzaTools BatteryONE sorozatú kézi és kerti szerszámokhoz

Prémium Li-Ion cellák az optimális teljesítmény és a hosszabb élettartam érdekében

Gyorskioldó rendszer biztonsági retesszel

Nincs memóriahatás és minimális az önkisülés

Túlmelegedés, túlterhelés és teljes lemerülés elleni védelem

Háromszintű töltés állapotjelző (gombnyomással aktiválható)

Kapacitás: 2 Ah

Feszültség: 20 V

Méretek: 12,6 × 8,4 × 5,2 cm

Tömeg: 0,5 kg

Töltési idő a töltőtől függően:
AT-24FCH20V – kb. 1 óra
AT-35FCH20V – kb. 40 perc
AT-DCH20V – kb. 50 perc

Megjegyzés: A 3 éves garancia csak az akkumulátor felépítésére vonatkozik, a normál használatból eredő kapacitáscsökkenésre nem (az élettartam 6 hónap).

AlzaTools BatteryONE termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkus szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a szerszámokkal való munkát. Kellemes előnye, hogy egy akkumulátort több eszközben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE készülékkel nemcsak a műhelyedet, hanem a kertedet is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Akkumulátor
Akkumulátor típusa Li-Ion

Akkumulátor

Kapacitás 2 Ah
Akkumulátor feszültség 20 V
Akku program AlzaTools BatteryOne
Kód:  ATPT019
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AT-20LBP20V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10