Oldal frissítése

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu

Ingyenes
szállítás boltjainkba
577 890 Ft

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu


BANG & OLUFSEN BEOSOUND LEVEL
Hordozható WiFi hangszóró

Bármilyen helyiség. Bármely pozíció. Bármely pillanat. A Bang & Olufsen Beosound LEVEL gondoskodni fog arról, hogy új módon hallgass zenét otthonodban, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnöd a hangminőség terén. Élvezd a hibátlan, csúcskategóriás hangzást minimalista és hordozható kivitelben, akár 16 órás akkumulátor-üzemidővel.

KIVÁLÓ HANG
Testreszabható akusztika

Erőteljes hangszórókészlet két mélynyomóval, alacsony torzítású erősítővel és adaptív hangvezérléssel a teljes körű, magával ragadó hangzás érdekében, amely alkalmazkodik a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró helyzetéhez. Fedezd fel a dinamikus mélyhangokat, amikor a hangszóró fekvő helyzetben áll, a páratlan tisztaságot függőleges helyzetben, vagy a környező hang beállítást, ha falra van szerelve. Bang & Olufsen Beosound LEVEL automatikusan beállítja a hangminőséget, hogy minden helyet megtöltsön - legyen az nagy, kicsi, zsúfolt vagy teljesen üres. Az eredmény mindig tiszta és részletes hangzás.


Bang & Olufsen Beosound LEVEL

360° HANG
Fekvő elhelyezés

A hátára fektetve a Bang & Olufsen Beosound LEVEL lesz a középpont - a hangszóró automatikusan kiterjeszti a hangtartományt, hogy elérje a szoba minden sarkát.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL

GAZDAG OSZTOTT HANGZÁS
Függőleges elhelyezés

Élvezd a részletes és szórt hangzást, amikor a Bang & Olufsen Beosound LEVEL függőleges helyzetben van. Ez megnyitja a gazdag sztereó élményű hangzást.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL

TISZTA, KITERJEDT HANG
Fali elhelyezés

Az opcionális fali tartó teljesen új szintre emeli a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangzását. Amikor a hangszórót a falra akasztod, tökéletesen kitölti az egész szobát hibátlan hanggal.


DINAMIKUS TERVEZÉS
A Bang & Olufsen Beosound LEVEL kompakt és tökéletesen hordozható

A Bang & Olufsen Beosound LEVEL lenyűgöz a Skandinávia ihlette minimalista kialakításával, és az esztétika, a praktikum és a hosszú élettartam egyedülálló kombinációját képviseli. Az integrált fogantyú biztosítja a könnyű hordozhatóságot, míg az IP54 szabványnak megfelelő por- és fröccsenő vízállóság azt jelenti, hogy a Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszórót nyugodtan bárhol elhelyezheted. Akár 16 órás akkumulátor-üzemidejével ez az elegáns hangszóró tökéletesen szólal meg minden olyan helyiségben, ahol elhelyezed.



TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNY
A Bang & Olufsen Beosound LEVEL műalkotás

A Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró minden alkatrészét hosszú élettartamra tervezték - a Dániában gyártott prémium alumínium kerettől kezdve a moduláris kialakításig, amely lehetővé teszi az elemek, a textil- és fa borítók cseréjét és még sok mást. Mágneses csatlakozó gondoskodik a töltésről, amelyet egyszerűen felhelyezhetsz a Bang &  Olufsen Beosound LEVEL hangszóró hátuljára.

RUGALMAS KAPCSOLATOK
Intelligens integrált vezérlők

Bang & Olufsen Beosound LEVEL diszkrét oldalsó kijelzővel van felszerelve, beépített fényérzékelővel, amely érzékeli a kéz jelenlétét. Csak lépj közelebb az alumínium kerethez, és a kezelőszervek világítani fognak, különben elsötétülnek. A csatlakoztathatóság szempontjából a Bang & Olufsen Beosound LEVEL lehetővé teszi a Bluetooth streaminget vagy az otthoni WiFi hálózathoz való csatlakozást, hozzáférést biztosítva a többszobás funkciókhoz és több hangszóró párosításához, valamint az AirPlay vagy a Chromecast használatához.

FŐ TULAJDONSÁGOK
Bang & Olufsen Beosound LEVEL hangszóró

  • Három használati lehetőség, beleértve a falra akasztás lehetőségét
  • Bang & Olufsen Beosound LEVEL összesen 5 hangszórót kínál
  • Aktív téradaptációs technológia
  • Érintésvezérlés fényérzékelővel
  • Bang & Olufsen Beosound LEVEL 16 órás lejátszást biztosít
  • A hangszóró prémium anyagokból készül
  • IP54 védelem - víz- és porálló
  • USB-C töltőkábel mágneses csatlakozóval


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, LAN (RJ-45)
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Kimenetek 3,5 mm Jack

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 39 Hz
Max. frekvencia 23 000 Hz
Sávok száma 3 sávos

Jellemzők és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Mikrofon, USB tápellátás
Streaming szolgáltatások Spotify
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Lejátszási idő 16 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Soundbar méretek

Szélesség 34,8 cm
Mélység 5,6 cm
Magasság 23 cm

Tömeg

Teljes tömeg 3,3 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Televízióhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEO026a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  1200489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20