Oldal frissítése

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak

3,3 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
395 090 Ft

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak


BANG & OLUFSEN BEOSOUND A5 DARK OAK
Teljesítményes hordozható hangszóró

Élvezd a hangos zenét, bárhol - otthon vagy odakinn. A Beosound A5 csúcskategóriás WiFi és Bluetooth hangszóró nemcsak látványos formatervezésével, sötétbarna fa borításával és a Bang & Olufsen jellegzetes hangzásával kápráztat el, hanem hosszú, akár 12 órás akkumulátor-üzemidejével, valamint a beépített vezeték nélküli töltéssel is. A Beosound A5 a márka legerősebb hangszórója a hordozható kategóriában. Négy hangszóróval (280 W) rendelkezik az igazi,360°-os hangzás érdekében. A RoomSense a lejátszást a helyhez igazítja, így tovább fokozza a zenei élményt.

AKÁR 12 ÓRÁS AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ - a Beosound A5 kompakt kialakítású, és egyszerű hordozni

Minden egyes hangszóró saját digitális erősítővel rendelkezik, így a hangzást részletesen szabályozhatod a fejlett jelfeldolgozással és a térbeli kompenzációval. Egyetlen feltöltéssel akár 12 óra akkumulátor-üzemidőt nyújt, így nagyon sokáig hallgathatod kedvenc zenéidet. A rendkívül praktikus, vezeték nélküli Qi töltő segítségével könnyedén feltöltheted a mobiltelefonodat. A gyönyörűen megmunkált dán tölgyfa fogantyúnak köszönhetően a Beosound A5-öt könnyű magaddal vinni, nagyszerűenhasználható és szuperül néz ki. Végül, de nem utolsósorban, értékelni fogod az IP65-ös szabvány szerinti víz- és porálló kialakítást.



Bang & Olufsen Beosound A5 sötét tölgyfa

CSÚCSKATEGÓRIÁS HANGZÁS
Mindenhol, körülötted

A 360°-os térhatású hangzásnak köszönhetően mindenki élvezheti a zenét, bárhol is legyen a szobában. Sőt, a  Bang & Olufsen alkalmazáson keresztül egyszerűen beállíthatod, hogy a hang közvetlenül feléd irányuljon a még intenzívebb élmény érdekében. A Bang & Olufsen Beosound A5 Bluetooth hangszóró a RoomSense funkciót használja, hogy a hangzást automatikusan a helyiséghez igazítsa.

Bang & Olufsen Beosound A5 sötét tölgyfa

SZERETNI FOGOD A BEOSOUND A5-ÖT
Egyszerű streaming

A Beosound A5 hordozható hangszóró készen áll a csatlakoztatásra. Vezeték nélküli zenei streaming WiFi-n keresztül Airplay 2 vagy Chromecast segítségével. Több hangszórót szeretnél csatlakoztatni? Semmi gond, a Beolink Multiroom segítségével létrehozhatsz egy hangrendszert az egész lakásban. Bluetooth is a rendelkezésedre áll. 

Bang & Olufsen Beosound A5 sötét tölgyfa

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS
A Beosound A5 gombokkal vezérelhető

A tetszés szerinti lejátszás többé nem jelent problémát. A Beosound A5 olyan gombokkal rendelkezik, amelyekkel rendkívül könnyen szüneteltetheted a zenét, beállíthatod a hangerőt, átugorhatsz egy dalt, valamint hozzáférhetsz a kedvenc rádióállomásaidhoz, lejátszási listáidhoz, és még sok máshoz.


A BEOSOUND A5 ALKALMAZKODIK HOZZÁD
Fedezd fel a csúcstechnológiát!

A Beosound A5 vezeték nélküli hangszóró sokoldalú társad lesz. A minden irányban lejátszó hangszóróknak köszönhetően a készüléket szinte bárhol könnyedén elhelyezheted, és mindig nagyszerűen szól. A fejlett DSP technológia hihetetlen pontossággal szabályozza a hangzást a széles körű hallgatás vagy a pontosság érdekében. A Bang & Olufsen alkalmazásban található, fejlett algoritmusokkal rendelkező Beosonic equalizer segítségével testre szabhatod a hangzást.Az Adaptiv Bass Linearization funkció kiegyensúlyozza a hangszóró basszusait alacsony hangerőn.



TÖKÉLETES ÉLMÉNY A HANGSZÓRÓ TELJES ÉLETTARTAMA ALATT
Moduláris kialakítás és frissítések

A Beosound A5 nemcsak úgy készült, hogy nagyon sokáig tartson, hanem azt is szem előtt tartotta a gyártó, hogy fejlődésre képes legyen. Moduláris felépítése lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű cseréjét, így a hangszóró gond nélkül javítható anélkül, hogy újat kellene vásárolnod. Értékelni fogod a szoftverfrissítéseket, amelyek új funkciókkal teszik egyre jobbá a zenei élményt. 

RUGALMAS INTEGRÁCIÓ
A Beosound A5 az audio rendszered részévé válik

Ez a csodálatos, vezeték nélküli hangszóró a hatalmas Mozart 2.0 platformra épül, és támogatja az összes elterjedt streaming technológiát, hogy megkönnyítse a zenehallgatást. Merülj el a sztereó hangzásban, egyszerűen párosítva két Beosound A5-öt, vagy csatlakoztasd a hangszórót a meglévő WiFi audio rendszeredhez, vagy bármely kompatibilis, vezeték nélküli rendszerhez. 


INTUITÍV ALKALMAZÁSOK
Intelligens integrált vezérlés

Személyre szabhatod hallgatási élményt a Bang & Olufsen alkalmazással. Megkönnyíti a Beosound A5 első beállítását,illetve azt is lehetővé teszi, hogy a zenét  maximális mértékben finomhangold, továbbá, hogy frissítsd a legújabb funkciókkal , és még sok mással.


FŐBB JELLEMZŐK
Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak hangszóró

  • Tartós moduláris kialakítás
  • Négy hangszóró a valódi 360°-os hangzásért
  • WiFi és Bluetooth 5.2
  • Az AirPlay 2, Chromecast és más eszközök támogatása
  • Akkumulátor élettartama akár 12 óra (7,200 mAh)
  • Töltési idő: 3 óra 100%-on, 2 óra 80%-on
  • Bang & Olufsen alkalmazás az egyszerű beállításhoz és testreszabáshoz
  • Ideális 10-50m2-es helyiséghez
  • Beolink Multiroom a nagyszerű hangzásért az egész házban
  • A Beosound A5 IP65 víz- és porálló
  • Intuitív gombvezérlés
  • Beamforming technológia és eBeosonic minősítő
  • A RoomSense a hangszóró hangzását a térhez igazítja
  • Az Adaptive Bass Linearization funkció kiegyensúlyozza a basszust alacsony hangerőn


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.3
Támogatott kodekek AAC, FLAC, MP3

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 280 W
Min. frekvencia 32 Hz
Max. frekvencia 23 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók USB tápellátás
Streaming szolgáltatások Spotify, Tidal, Deezer
Vezérlés Kijelző, iOS, Android

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 9 000 mAh

Soundbar méretek

Szélesség 13 cm
Mélység 28,5 cm
Magasság 18,7 cm

Tömeg

Teljes tömeg 3,7 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Számítógéphez, Televízióhoz, Stúdióba

Szín

Szín Barna

Csomagolás

Hangszórók száma 1 db
Kód:  BEO025c1a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  1254100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05