Oldal frissítése

Avenli

Avenli banner

Avenli: Pihentető kényelem bárhol, bárkinek

Az Avenlinek köszönhetően többé nem kell hosszasan gondolkodnod azon, hogy hol töltsd a szabadidődet, hiszen maximálisan kipihenheted magad az otthonod kényelmében. Az Avenli portfóliójában elsősorban felfújható masszázsmedencéket (kiegészítő tartozékokkal együtt) találhatsz, amelyek tökéletesen illenek a teraszodra vagy kertedbe. Az Avenli a medencéken kívül kínál még különböző típusú matracokat, amelyek praktikusak lehetnek akár kempingezéshez is. Különösen a felhasznált anyagok tartóssága, az ár/érték arány, a funkcionalitás, az elérhetőség, az egyszerű összeszerelés és az üzemeltetés fog meggyőzni Téged arról, hogy miért válaszd az Avenlit.

Avenli felfújható matracok

Avenli felfújható matracok

Az Avenli felfújható matrac nemcsak a váratlan vendégek betoppanásakor jön jól, hanem például kempingezéskor is használható. Puha, kényelmes, stabil és elég magas a kényelmes alváshoz. Többfunkciós segítőd lesz ez az 5in1 matrac, amelyből ágyat (egy vagy két ember számára, háttámlával vagy anélkül), kanapét vagy nyugágyat varázsolhatsz. A készlet beépített pumpát, hordtáskát és javítókészletet tartalmaz.

    Avenli masszázsmedencék és kiegészítők - wellness otthonod kényelmében

    Az Avenli felfújható masszázsmedencékkel bármikor élvezheted otthon is a wellness élményét. Akár egyedül, akár párban vagy baráti társaságban szeretnél pihenni, az Avenli nem fog csalódást okozni. Előnye az alacsony energiafogyasztás és a minőségi tartós konstrukció, amely a kényes helyeken erősítésekkel rendelkezik. A medencében pihentető masszázst biztosít a kerület körül elhelyezett tucatnyi légsugár és a kellemes hőmérséklet. A tartozékok között található egy belső lap és további praktikus eszközök a karbantartáshoz és tisztításhoz.

    Avenli masszázsmedencék
    Paraméterek módosítása
    27 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15