Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

De'Longhi automata kávéfőzők

delonghi automata kávéfőzők eletta explore

Innovatív és dizájnos automata kávéfőzők a De'Longhi-tól

Csak a frissen főzött kávé segít talpra állni? Hívd meg magadhoz a De'Longhi olasz kávémestert. Egyetlen gombnyomással finom eszpresszókat, felvert cappuccinókat és finom latte macchiatókat készít. Az innovatív technológia és az elegáns olasz dizájn kombinációja a De'Longhi automata kávéfőző modelleket a szakma élvonalába emeli.

delonghi ecam kávéfőző

Miért érdemes a De'Longhi automata kávéfőző mellett dönteni?

Ha mindened a frissen őrölt kávé, akkor a De'Longhi automata kávéfőző egy megbízható gép, amelynek előnyei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, a különböző típusú kávék (forró, jeges és hideg kávé) gyors és sokoldalú elkészítése, valamint a maximális megbízhatóság. A De'Longhi automata kávéfőző emellett exkluzív technológiák széles választékával, rengeteg hasznos funkcióval és nem utolsósorban elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely minden modern konyhába illik.

Eletta Explore kávégépek sorozata

Az innovatív Eletta Explore kávéfőző több mint 50 forró és jeges italt kínál egyetlen gombnyomással. Az igazán jeges cappuccino élvezetéhez a hideg tejhabosításhoz a LatteCrema Cool karafé áll rendelkezésre, amely növényi italok habosítására is képes. Szeretnél otthon mindössze 5 perc alatt hideg kávét készíteni? Nem probléma az exkluzív Cold Extraction technológiával.

delonghi automata kávéfőzők
delonghi bevande kávéfőzők

A De'Longhi automata kávéfőzők innovatív technológiái és jellemzői

A De'Longhi automata kávéfőzők legnagyobb előnye a kávéfőzés kényelme és gyorsasága. Ezek beépített acéldarálóval, valamint kijelzővel rendelkeznek a könnyű kezelhetőség érdekében, és jelzik, ha a kávéfőzőnek szüksége van az utántöltésre vagy ellenőrzésre. Emellett rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a LatteCrema automatikus tejhabosító rendszer, az italok széles választéka egy gombnyomással, állítható őrlési durvaság, automatikus tisztítás és vízkőmentesítés, energiatakarékos üzemmód vagy az állítható kávékifolyó magasság, hogy ne kelljen aggódnod a csészemagasság miatt.

De'Longhi automata kávéfőző - Miért érdemes De'Longhi kávégépet választani?

  • Ha naponta több csésze kávét kívánsz fogyasztani
  • Megbízható kávéfőzőt keresel ottonra vagy az irodába
  • Többféle kávét szeretsz fogyasztani: Espresso, Cappuccino, Caffe Latte vagy Latte Macchiato
  • Profi minőséget szeretnél
  • Egyszerűen és gyorsan kívánsz kávét készíteni
  • Mindig friss kávét szeretnél fogyasztani

A De'Longhi automata kávéfőző legnagyobb előnye a kávé elkészítésének kényelme és gyorsasága. Beépített víztartállyal, automata kávédarálóval rendelkeznek, illetve könnyű kezelhetőséget és egyszerű használatot elősegítő kijelzővel, amely jelzi, ha a De'Longhi automata kávéfőző feltöltést vagy figyelmet igényel. Mivel a De'Longhi automata kávéfőzők nagyfokú kihasználást is könnyedén elviselnek, egy csésze kávé ára leginkább a vásárolt kávé árától függ, mivel a De'Longhi automata kávéfőző magasabb beszerzési ára gyorsan megtérül.

De'Longhi automata kávéfőző - Főbb paraméterek

A De'Longhi automata kávéfőzők különféle paraméterek szerint csoportosíthatók:

  • Nyomás - Az a nyomás, amellyel a De'Longhi automata kávéfőző a vizet a kávén átnyomja. Ennek legalább 9 bar-nak kell lennie, ideális esetben pedig 15 bar vagy több.
  • Kávédaráló mechanizmus - Leggyakrabban kúpos köves, vagy késes, esetleg őrlőköves.
  • Kínált funkciók - A De'Longhi automata kávéfőző funkciók sokaságát kínálja, mint például öntisztító rendszer, a kávédarálás finomságának beállítása, automatikus kikapcsolás, a csésze előmelegítése, tejhabosítás, és még sok más.
  • Állítható kávékifolyó - Lehetővé teszi a kávé készítését bármilyen magasságú csészében.

A kiválasztásban segíthet az, ha először átgondolod, hogy milyen típusú De'Longhi automata kávéfőző modellre van szükséged:

A De'Longhi automata kávéfőzők sorozatai

De'Longhi Magnifica

A De'Longhi automata kávéfőzők nagyon népszerű alapcsaládja, gyakran digitális kijelző nélkül, a kávé mennyiségének és erősségének kézi beállításával. Történelmileg a legkeresettebb modell a De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B. Szintén rendíkül népszerű modell a De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB, amely a Magnifica sorozat egyik legjobb modellje és biztosan hozzájárul, hogy napod a lehető legjobban induljon. A De'Longhi Magnifica S Smart hasznos funkciók sokaságát nyújtja, például adatok megjelenítése beépített kijelzőn, két csésze kávé elkészítése egyszerre, állítható fúvóka, óriási, 1,8 literes víztartály, valamint a kávé aromájának, mennyiségének és hőmérsékletének beállítása.

De'Longhi Dinamica

A De'Longhi Dinamica termékcsalád az alapsorozatnál nagyobb hangsúlyt fektet a dizájnra, a kávéfőzők több funkciót kínálnak, gyakran digitális kijelzővel is rendelkeznek, és a kávéitalok széles választékát kínálják. A legkeresettebb modell a De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.SB.

De'Longhi Perfecta és PrimaDonna

A De'Longhi automata kávéfőzők között ezek a legtöbb funkciót kínáló kávégépek, beleértve a csészemelegítést is. Ezek a De'Longhi kávégépek a legigényesebb kávéimádóknak mindennapi, intenzív használatra készültek. Az egyik legkeresettebb modell a De'Longhi PrimaDonna ECAM 650.85 MS.

De'Longhi automata kávéfőző ár szerint

A De'Longhi automata kávéfőzők ára között komoly különbségek lehetnek. A legolcsóbb modellek valamelyike már akár 100 ezer forint alatti áron a tiéd lehet. A péntárcád mélysége mellett választáskor döntő fontosságú az adott modell által kínált funkciók mennyisége és minősége. A 200 ezer forint feletti De'Longhi kávégépek már komolyabb funkciók sokaságát kínálják, illetve jobb teljesítményt akár mindennapos komoly igénybevétel esetén is. A legdrágább De'Longhi automata kávéfőző modellek ára akár 400 ezer forint felett is lehet. Ezek a kávégépek a legigényesebb, legszenvedélyesebb kávéfogyasztóknak alkalmasak, de akár olyan irodákban is helyt állnak, ahol sok a látogató vagy nagy létszámú a személyzet, és naponta számtalan csésze kávé elkészítésére van igény.

i

Használt kávéfőzőgép

Az automata De'Longhi kávéfőzők mellett a használt kávégépek kategóriában az összes többi kedvező árú kávékészítésre alkalmas eszközt megtalálod, márkától függetlenül. Azonban vannak itt De'Longhi automata kávéfőződhöz hasznos kiegészítők is, mint például tejkiöntők és tejforraló kavcsók. A használt kávéfőzők között alkalmi kávékészítésre alkalmas eszközök is vannak, ha netán elhagynád az automata kávégépek által nyújtott komfortzónát. A kínálatot az akciós árú poharak és csészék teszik egésszé, így komoly megtakarítás mellet a kávézás összes kiegészítője a tiéd lehet.

De'Longhi automata kávéfőző hibák

A De'Longhi automata kávéfőző hibák leggyakoribb forrása a vízkő, elmaradó tisztítás vagy a kávébab silány minősége. A tejhabosítós gépeknél a beépített tejrendszer fúvókai is el tudnak tömődni. Intenzív használat közben ezekkel a De'Longhi automata kávéfőző hibákkal találkozhatsz:

  • Nem darál, rosszul darál - a rossz minőségű kávé közé szennyeződés keveredhetett, ami tönkreteszi a késeket vagy csak a többéves használat során simán eltömődött.
  • Elektromos hibák - nem kapcsol be, furcsán viselkedik
  • Forró vizet ad, de nem főzi le a kávét - ezt a De'Longhi automata kávéfőző hibát vízkőlerakódás okozza.
  • Kávélerakódások a gyakori használat után

A gyakori De'Longhi automata kávéfőző hibákra megoldást találsz a használati utasítás utolsó hasábjain. Sokszor nincs is szükség szakember segítségére, egy vízkőmentesítő program, vagy ecetes oldattal való többszöri öblítés megoldja a problémát. A De'Longhi automata kávéfőző hibák ellen a legjobb fegyver azonban a megelőzés. Tartsd tisztán minden alkatrészét, használj jó minőségű szemes kávét és rendszeresen használd a vízkőmentesítő módot.

Miért fizetnél többet a neked tetsző De'Longhi automata kávéfőző modellért, ha nem muszáj? Olcsó De'Longhi automata kávéfőzők oldalunkon ár szerint rangsoroltuk a De'Longhi automata kávéfőző modelleket, illetve akciós árainkat is itt találod. Ha pedig ellenkezőleg, a legjobb minőséget, teljesítményt és a legkomolyabb funkciókat kínáló gépekre vagy kíváncsi, akkor a professzionális De'Longhi automata kávéfőzők oldalunkon érdemes kutakodnod.

Paraméterek módosítása
57 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05