Oldal frissítése

Zopa Napellenző

2 190 Ft

Zopa Napellenző

A modern Zopa autó árnyékoló védi kocsid belső terét a nyári tűző napfénytől Az autó különféle ablakai, mint például oldalablakok kiválóan védhetőek a megfelelően elhelyezett autó árnyékoló segítségével. Így az autó belsejének felforrósodása elkerülhető még a legforróbb nyári napokon is. Továbbá biztosítja a hátsó üléseken ülők számára az árnyékolást, és elrejti a kocsi belső terét a kíváncsi szemek elől. A redőny anyaga poliészter, ezért a kocsid beltere a legnagyobb nyári kánikulában is védett marad a hőséggel szemben. Az UV-sugarak és a napfény elleni védelmet könnyedén elérheted az autó napvédő segítségével, amely tapadókorongok használatával könnyedén rögzíthető. Ez egy egyszínű autó árnyékoló. Tetszetős dizájnját fekete és szürke szín hangsúlyozza ki. A csomagban található 1 napvédő autóba, ezért kocsid beltere még a legmelegebb nyári napokon is menedéket nyújt a hőség elől.

Árnyékoló autóba Zopa Napellenző ...

A kompakt Zopa Napellenző autó napvédő legfontosabb jellemzői

  • Az autó különféle ablakai, mint például oldalablakok kiválóan védhetőek a megfelelően elhelyezett autó árnyékoló segítségével. Ez megakadályozza az autó belső terének felforrósodását még a legmelegebb nyári napon is
  • Az árnyékoló anyaga: poliészter
  • A tapadókorongok segítségével fixálhatod az árnyékolót
  • Az egyszínű kialakítás könnyedén illeszkedik az autó stílusához
  • Az autó árnyékoló gyorsan és egyszerűen rögzíthető
  • Szemet vonzó formatervezését fekete és szürke szín erősíti
  • A csomagolásban összesen található egy darab Zopa napvédő autóba

Paraméterek

Rendeltetés

Elhelyezés oldalablakok
Típus Napvédő

Rögzítés

Rögzítés Tapadókorong

Design

Szín Fekete, Szürke
Design Egyszínű
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Redőny/roló anyaga Poliészter

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  HRAls7060
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595114418640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15