Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Thule 591 ProRide

4,9 93 értékelés
40 000 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 40 000 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 37 040 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 35 550 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 34 070 Ft/db

Thule 591 ProRide

Kényeztesse kerékpár szállítása során kocsi maximális stabilitást. Testreszabható tetőcsomagtartó A svéd cég Thule, nyugodtan a kerékpár szállításához a rögzített gyors, amely átöleli a keret szélessége 100 mm, és egy gumi shell kört is védi barátságos felületen. Valóban, a rögzített helyzetben a kerékpár lesz elérni egy speciális adapter, amely megkönnyíti Közvetlen szerelés magukat T-slot támasztó rúd. Megnyugtatást, zárolhatja a kerékpárt, hogy támogassa a zárat és ugyanaz lehet tenni a szerelés során a hordozó maga a tető az autó (zárak nélkül). Ha azok közé a kerékpározás szerelmesei, a Thule 591 ProRide lehet ezentúl a bicikli a hétvégén a ház, vagy egy hosszabb nyaralás - félelem nélkül prémium teljesítmény és maximális megbízhatóság hordozók, amely garantálja a biztonsági szabvány város összeomlik.

Műszaki adatok:

kapacitás:
20 kg

Paraméterek

Kerékpártartó típusa

Kerékpártartó típusa Tetőre

Kerékpárok száma

Kerékpárok száma 1

Zárhatóság

Zárhatóság A kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz, A tartó zárral rögzíthető az autóhoz

Terhelhetőség

Teherbírás 20 kg
Kód:  SPT1217
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TH591
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05