Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SONAX Polish & Wax COLOR piros, 500ml

4,8 9 értékelés
5 090 Ft

SONAX Polish & Wax COLOR piros, 500ml

A Sonax polírozó terméke gondoskodik autód lakk felületéről. Meglepő könnyedséggel érhetsz el vele kiváló eredményeket. A polírozó szer 500 ml-es kivitelben érkezik, így nagyon sokáig kitart. Alkalmas minden metál és normál lakk felülethez. Tökéletesen eltávolítja az autó felületén található koszt, rovarokat, kátrányt és egyéb felületi karcolásokat.

A régi, kifakult lakkréteg visszanyeri eredeti ragyogó fényét, fehér csík húzása nélkül. Egyedi polírozó, amely egyben tisztít, políroz és konzervál, miközben befedi a kisebb karcolásokat a fényezésen. Természetes viasz tartalmának köszönhetően, nem károsítja az eredeti lakkréteget. Vízbázisú és oldószermentes. A könnyebb használat érdekében, a csomagban található egy korrekciós ceruza is, amellyel egyszerűen eltávolíthatod a kisebb karcolásokat és foltokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Autó kozmetikai termék természetes Karnauba viasszal
  • Alkalmas minden fém és piros lakk felülethez
  • Egyszerű alkalmazás - kiváló eredmény
  • Egyben tisztít, políroz és konzervál
  • Oldószermentes, vízbázisú
  • Korrekciós ceruza a csomagban

Alkalmazás:
Egy vizes rongy segítségével, gyengén töröld át a száraz felületet. Hagyd, hogy teljesen megszáradjon. Majd egy másik tiszta ronggyal, oszlasd el egyenletesen a polírozó szert, közepes nyomás kifejtésével.

Tartalom:
500 ml

 

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria
Használati mód Folyékony krém

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)

Használat

Használat Lakk

Szín

Szín Piros

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők karnauba
Kód:  AUPR3764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  296400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20