Oldal frissítése

SONAX Polír és Wax NanoPro kék, 500 ml

4,7 15 értékelés
5 090 Ft

SONAX Polír és Wax NanoPro kék, 500 ml


Autód, furgonod és más típusú járműved az utazás során - az időjárástól a rossz útviszonyokig - számos nem várt tényezőnek van kitéve. Annak érdekében, hogy megháláld autód szolgálatait, nem kell mást tenned, mint a lehető legjobb ápolásban részesíteni a SONAX NanoPro színes polírozójával.


Legfontosabb jellemzői

  • SONAX polírozó fényessé teszi az autó felületeit
  • legújabb, nano-részecskés technológiájával csúcsminőségű festékvédelmet biztosít
  • a lakkozott felületeknek max. 3 hónapig nyújt védelmet
  • nem tartalmaz oldószereket
  • természetes karnauba viasztartalmának köszönhetően nem tesz kárt a lakkrétegben
  • a flakon alján lévő SONAX Lakkjavító viaszkrétával a a kisebb karcolások is befedhetők

A legújabb nano-részecskés technológia felhasználásával készült polírozószer, amely csúcsminőségű védelmet biztosít a festékek számára. Segítségével megtisztíthatod gépkocsid a szennyeződésektől, felfrissítheted megfáradt színét, és tükörfényessé teheted felületeit. Ez a polírozószer kék színű és metál lakkozott felületek polírozására alkalmas, amelyeknek 3 hónapon át nyújt védelmet. Ez a polírozószer egyáltalán nem tartalmaz oldószereket, ehelyett Karnauba viasszal látták el, így az autó eredeti lakkrétege még egy alapos tisztítás során sem károsodik. A polírozószerrel rendkívül könnyen polírozhatsz, és kellemes illatot hagy maga után, még a tisztítást követően is. A polírozószer alján lévő SONAX Lakkjavító viaszkrétával a lakkréteg kisebb karcolásai is befedhetők, amelyek a gépkocsival megtett utak során szenvedtek csorbát.








Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria
Használati mód Folyékony krém

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)

Használat

Használat Lakk

Szín

Szín Kék

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők karnauba
Kód:  AUPR3765
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  296200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05