Oldal frissítése

Solight 1T06

4,6 25 értékelés
26 590 Ft

Solight 1T06

A kiváló Solight alkohol szonda egy praktikus eszköz, amely meggyőződik arról, hogy a lehelet próbája alapján milyen a véralkoholszinted. A teszteléshez egy fúvókába kell belefújni, amely lehetővé teszi, hogy az alkoholszonda egyszerűbben és pontosabban mérjen. A kitűnő Solight alkoholszonda integrált elektrokémiai érzékelőjének mérési tartománya 0és4 közötti értéket ér el. A mérési pontatlanság pedig 0,08 ‰. A teljes mérési idő nem több, mint 7 s.

Alkoholszonda Solight 1T06 ...

A kiváló Solight 1T06 alkoholszonda alapvető ismertetőjegyei

  • Az elsőrangú Solight alkoholszonda gyorsan megméri a leheletedben található maradék alkohol szintjét
  • A mérések minimális értéke 0 ‰, a felső pedig 4 ‰
  • Mérési pontosság: 0,08 ‰
  • A beépített számlálónak köszönhetően áttekintésed lesz a mérésekről
  • Az elsőrangú Solight alkoholszonda kalibrálható elektrokémiai érzékelővel rendelkezik
  • A teljes mérési idő 7 s
  • Fúvókával ellátva
  • Cserélhető érzékelő
  • Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően az alkoholszonda magától kikapcsol, ha egy bizonyos ideig nem használják
  • A remek Solight alkoholszonda memóriával is rendelkezik a mért adatok elmentésére
  • Az alkoholszonda energiaellátásához 3 AAA elem szükséges

A remek Solight alkoholszonda a kényelmesebb használatért javított funkciókat kínál

A kitűnő Solight alkoholszonda praktikus funkciókkal és tulajdonságokkal is kitűnik. Az alkoholszondát hangjelzéssel és vizuális figyelmeztetéssel is ellátták. Így hangjelzéssel és vizuális elemekkel is megkapod az információkat a készülék állapotáról és a mérések eredményéről. Ellátták memóriával a begyűjtött adatok számára és mérésszámlálóval, ezzel általános áttekintést biztosít az elvégzett tesztekről. A termék cserélhető érzékelővel is rendelkezik. Így nem kell aggódnod az alkoholszondák gyakori vásárlása miatt. Az automatikus öntisztítás funkció biztosítja, hogy tiszta maradjon az érzékelő, ezzel növeli a mérések pontosságát és megbízhatóságát. Ennek köszönhetően a kézi tisztítás szüksége is elmarad és meghosszabbodik a készülék élettartama. Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően az alkoholszonda magától kikapcsol, ha egy bizonyos ideig nem használják, így takarékoskodik az elemek energiájával.

A nagyszerű Solight alkoholszonda nagyon pontos és megbízható eredményeket nyújt

Hogy a mérési pontosság mindig a legmagasabb szinten legyen, kalibráltatni lehet a készüléket. Az alkoholszondában található elektrokémiai érzékelőt ritkábban kell kalibrálni, mint a félvezetős szenzorú készülékeket. A kalibrálás során meggyőződnek róla, hogy az alkoholszonda mérési eredményei összhangban vannak-e az előre megadott értékekkel. Kalibrálás közben a szonda érzékelőjét és szoftverét úgy módosítják, hogy a kijelző szerint a levegő alkoholtartalma ugyanolyan legyen, mint az alkoholtartalom, amelyet az alkohol-szimulátorban található etalon palackjára írtak. Az elsőrangú Solight alkoholszondát azzal a céllal hozták létre, hogy eleget tegyen a cégek és intézmények specifikus követelményeinek és igényeinek.

Méret:

11,2 × 6,2 × 2 cm (ma × sz × mé)

Tömeg:

85 g

Fúvókák száma a csomagban:

2 db

Paraméterek

Tulajdonságok

Érzékelő típusa Elektrokémiai
Mérés módja Fúvókával
Min. mérési érték (‰) 0
Max. mérési érték (‰) 4
Eltérés (‰) 0,08
Mérés max. hossza 7 s
Alkalmazás Személyautóhoz, Céges
Tulajdonságok Kalibrálható érzékelő, Cserélhető érzékelő

Funkciók

Funkciók Mérési számláló, Akusztikus jelzés, Grafikus jelzés, Automatikus öntisztító, Mérési memória, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápellátás AAA elem
Elemek száma 3 db

Méret & súly

Magasság 11,2 cm
Szélesség 6,2 cm
Mélység 2 cm
Tömeg 85 g

Csomagolás

Fúvókák száma a csomagban 2 db
Kód:  SD011h01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1T06

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10