Oldal frissítése

PHILIPS H7 VisionPlus, 55W, aljzat PX26d

4,7 3 értékelés
4 590 Ft

PHILIPS H7 VisionPlus, 55W, aljzat PX26d

A VisionPlus sorozat izzói akár 60% -kal több fényt biztosíthatnak, mint a hagyományos izzók. Ez körülbelül 25 méterrel hosszabb fénynyalábot jelent. Az izzónak köszönhetően jobbak a látási körülmények, ami különösen éjszaka, biztonságosabb autózás tesz lehetővé, mert több idő áll rendelkezésre, hogy reagálj, mindezek mellett kényelmes, valamint nem zavarja a szembe jövő szemét. Tovább nagyon versenyképes áron juthatsz hozzá.

Legfontosabb jellemzői

  • Biztonságosabb és kényelmesebb a gépkocsivezetés
  • 25 méterrel hosszabb fénynyaláb, a hagyományos izzóknál 60% -kal több fény
  • ECE (normál forgalom a közutakon az EU-ban)
  • Kiváló minőségű és tartós UV kvarcüveg
  • UV-álló

ECE

A Philips Automotive célja, hogy folyamatosan a legjobb termékeket gyártsa ebben a kategóriában. Ennek köszönhetően az izzóik kiváló minőségű anyagból készülnek, és különböző teszteknek vannak alávetve, hogy megfeleljenek a legújabb előírásoknak. Az izzók maximalizálják a biztonságot és növelik a vezetési kényelmet. Minden termék gondosan ellenőrzött és tanúsított (ISO 9001, ISO 14001 és QSO 9000) az ECE követelményei szerint. Épp ezért a Philips izzó népszerű választás a modern autóvezetők körében.

Csúcs kivitelezés

Az izzók nagy teljesítménye a belső megnövekedett, optimális nyomásnak köszönhető. UV blokkoló kvarcüvegből készült, ami még erősebb, mint az edzett üveg, így nem kell azon aggódnod, hogy idő előtt tönkremegy. Továbbá, az UV kvarcüveg kiválóan bírja a szélsőséges hőmérséklet-változásokat és a vibrációt, valamint ellenálló abban az esetben is, ha vízcsepp kerül a forró felületét.

 

Paraméterek

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Aljzat

Típus H7
Foglalat PX26d

Típus és technológia

Technológia Halogén izzó
Használat Általános használat (homologizált)

Jellemzők

Teljesítmény 55 W
Fényáram 1 500 lm
Élettartam 400 óra
Élettartam (km) 20 000 km
Feszültség 12 V
Kód:  EAO2313go
Jótállás: 24 hónap
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  12972VPB1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05