Oldal frissítése

PHILIPS H7 Vision, 55W, foglalat PX26d, 2 db

4,7 41 értékelés
3 990 Ft

PHILIPS H7 Vision, 55W, foglalat PX26d, 2 db

Alkalmas ez az izzó autód típusához?


Kivételes fénykibocsátás

A Philips PHILIPS Vision halogén izzó kiváló választás a biztonságos és kényelmes vezetéshez, bármely fényviszony mellett. Az égő erős fényt biztosít, javítja a vezetés körülményeit és garantálja a biztonságos és kényelmes utazást. A hagyományos halogén izzókhoz képest ez a termék jóval hatékonyabb, és akár 550 órás élettartamot is képes biztosítani.

  • Izzó típusa: H7
  • Feszültség: 12 V
  • Fogyasztás: 55 W
  • Fényáram: 1500 lm
  • Foglalat: PX26d
  • A csomag tartalma: 2 db

Kiváló minőségű kvarcüveg

A Philips izzók szilícium UV üvegből készülnek, amelyek erősebbek, mint az edzett üveg, ezért képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékletnek és a rezgéseknek is. Így az izzók felrobbanásától sem kell tartani. Sőt, ellenáll a hősokknak is. Az izzó belsejében megnövelt nyomásnak köszönhetően a szilícium UV-üveg több fényt kínál, mint társai. Ez különösen vezetésnél hasznos, függetlenül attól, hogy mennyire van sötét körülötted.



PHILIPS H7 Vision - životnost je základ

A teljesítmény nem csak az erőben rejlik

A Philips lámpák úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb fényerőt biztosítsák, de az élettartamukra is hangsúlyt fektetnek. Sokkal hosszabb élettartamot biztosítanak, mint versenytársaik.



Minél tovább, annál jobb

A hagyományos izzók gyakran nem nyújtanak extra felügyeletet a vezetőnek. A Philips Vision izzók pontos fénysugarat és maximális fényerőt biztosítanak akár 30% -kal nagyobb fényerő mellett, mint a hagyományos izzók. Mindez életeket menthet.

PHILIPS H7 Vision - mnohem větší svit než konkurenční žárovky

PHILIPS H7 Vision - odolné vlhkosti i vodě

A páratartalom nem jelent problémát

A Philips Vision izzók rendkívül jól ellenálnak a víznek- és a nedvességnek a kiváló minőségű kvarcüveg kialakításnak köszönhetően, amely még magas hőmérsékleten sem jelent problémát vízzel való érintkezés során.


Az iparág csúcsterméke

A Philips autóipari termékei kiváló alkatrészekből készülnek és a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelelnek. Ráadásul vezetés közben egyszerre növelik a biztonságot és a kényelmet. Ennek köszönhetően az OEM-ek élen járnak. A termék megfelel a legszigorúbb ECE követelményeknek (ISO 9001, ISO 14001 és QSO 9000). Bízhatsz a minőségben. 


Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R - odolná proti UV záření

UV-álló

A Philips által fejlesztett különleges bevonatnak köszönhetően a lámpa védett az ultraibolya sugárzás ellen. Az UV-bevonattal ellátott szilikát üveg minden helyzethez tökéletes és még a fényszórók élettartamát is növeli.


A Philips büszke a világszerte elért eredményeire

A Philips több, mint 100 éve az autós világítástechnika élvonalába tartozik. Ennek ellenére minden nap újabb és újabb technológiák kifejlesztésére törekszik, amelyek a gépjárművek részét képezik. Európában minden második, világszerte pedig minden harmadik autó Philips fényszórót használ. 

Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R

Xenonová výbojka Philips Xenon X-tremeVision D2R - ocenění

Megbízható minőség

A Philips lámpák rengeteg szakértő díjat és elismerést kaptak az évek során.


Paraméterek

Színhőmérséklet

Csomag

Darabszám a csomagban 2 db

Aljzat

Típus H7
Foglalat PX26d

Típus és technológia

Technológia Halogén izzó
Használat Általános használat (homologizált)

Jellemzők

Teljesítmény 55 W
Fényáram 1 500 lm
Élettartam 550 óra
Élettartam (km) 37 500 km
Feszültség 12 V

Világítás

Színhőmérséklet 3 200 K
Színhőmérséklet Melegfehér
Kód:  EAO2313gn
Jótállás: 24 hónap
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  12972PRC2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20