Oldal frissítése

PERUZZO PURE INSTINCT REAR 2

4,4 18 értékelés
71 690 Ft

PERUZZO PURE INSTINCT REAR 2

Praktikus PERUZZO tartó 2 kerékpárhoz

A PERUZZO PURE INSTINCT REAR kerékpártartó segítségével könnyedén szállíthatsz 2 kerékpárt egyszerre, így az ideális segítőtárs például a családi kirándulások alkalmával. A megerősített, korrózióálló acél csöveknek ésa prémium minőségű rögzítő hevedereknek köszönhetően a tartót biztonságosan rögzítheted az autó hátsó ajtajához.


Dupla biztonsági rendszer a kerékpárhoz

Az olasz PERUZZO márka kerékpártartója kettős rögzítő rendszerrel érkezik, amely magában foglalja a 300 kg terhelésre tesztelt minőségi hevedereket. Ezek a hevederek gondoskodnak a kerékpár biztonságos és stabil rögzítéséről még nagyobb sebességesetén is.


A kerékpár egyszerű rögzítése

A PERUZZO kerékpártartó telepítése illetve a kerékpárok rögzítése rendkívül gyors és könnyű. További előnye, hogy a karokat behajthatod, így több helyet takaríthatsz meg, illetve könnyebb lesz a tárolása is például az autó csomagtartójában. Mielőtt megvásárolnád a kerékpártartót, győződj meg arról, hogy a járműved típusa alkalmas a kerékpártartó rögzítésére a hátsó ajtón.


TÜV tanúsítvány

A PERUZZO PURE INSTINCT REAR kerékpártartó megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak és a TÜV tanúsítvánnyal is büszkélkedhet: a legmagasabb német szabványok szerint garantálja a minőségi feldolgozást, illetve a legújabb biztonsági előírásokalapján gondoskodik a valóban biztonságos felhasználásról.


Paraméterek

Kerékpártartó típusa

Kerékpártartó típusa Hátsó ajtóra

Kerékpárok száma

Kerékpárok száma 2

Tulajdonságok

Kerékpárszállító tömege 10,7 kg

Zárhatóság

Zárhatóság A kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz

Működés és kiegészítők

Tulajdonságok Összecsukható

Ajánlott

Maximális abroncs szélesség 4,02 "
Max. tengelytávolság 1 200 mm
Kerékpár váz átmérője 736,6 mm

Terhelhetőség

Teherbírás 45 kg
Egy kerékpár maximális tömege 22,5 kg
Kód:  AUPR04707ab
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PZ-709

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05