Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kerékpárszállítók

Video lejátszása

Hogyan válasszunk kerékpárszállítót

Hogyan válasszunk kerékpárszállítót

A kerékpár szállító a lehető legpraktikusabb megoldás a biciklik szállítására, mivel nem vesz el helyet az utastérből és a csomagtartóból. Kerékpár szállító többféle változatban kapható: kerékpárszállító tetőcsomagtartóra, vonóhorogra, hátsó ajtóra vagy kerékpárszállító utánfutó. Melyek az egyes típusok előnyei és hátrányai, és mire érdemes odafigyelni a bicikli szállító kiválasztása során?

Folytatás
Paraméterek módosítása
52 termék

Kerékpárszállítók

A különféle kerékpár szállítók nélkülözhetetlen segítséget jelentenek a biciklizés szerelmeseinek. A kerékpár szállító az adott modelltől függően egyszerre akár több bicikli szállítására is alkalmas, így az egész család számára megoldást kínál. A kerékpár szállító autóra változatosabbá teszi a nyaralóban töltött hétvégéket, de magaddal viheted a bicikliket a hosszabb nyaralásokra is, így mindig új és izgalmas helyeket fedezhetsz fel. Válassz minőségi Thule vagy Peruzzo kerékpár hordozó felszerelést.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10