Oldal frissítése

Einhell TE-AC 6 Expert

4,5 4 értékelés
69 690 Ft

Einhell TE-AC 6 Expert

Az Einhell TE-AC 6 csendes kompresszor egy multifunkcionális gép, amely nem hiányozhat semmilyen garázsból vagy műhelyből. Ennek a modellnek az egyik fő előnye, hogy működés közben kevesebb zajt generál, mint 57 dB, tehát csendesebb, mint a hasonló teljesítményű szokásos kompresszorok. A zajcsökkentés nem csökkenti a gép teljes működési teljesítményét, amint ezt az 550W-os motor is bizonyítja. A TE-AC 6 további előnye az olajmentes motor, amelynek köszönhetően a leeresztő csavar kevés karbantartást igényel. A kompresszor 6 literes nyomástartóval rendelkezik, amely elegendő levegőt biztosít a gumiabroncsok felfújásához az autókban, motorkerékpárokban és kerékpárokban, valamint golyókban, játékokban vagy légmatracokban. A megfelelő szerszámokkal kompresszort is használhatsz festékek és lakkok permetezésére, vagy faanyagok védőanyagának felvitelére stb. Tartalmaz egy nyomásmérőt és gyorscsatlakozót a szabályozott üzemi nyomáshoz, és egy másik nyomásmérőt a szabályozatlan nyomáshoz.

Az Einhell TE-AC 6 kompresszor főbb jellemzői

  • Einhell csendes kompresszor alacsony zajszinttel (57 dB)
  • Kevés karbantartás, olajmentes motor
  • 6 literes nyomástartó edény
  • Nyomáscsökkentő szelep akár 8 bar nyomásig
  • Kondenzátum leeresztő csavar
  • A nyomásmérő és a gyorscsatoló lehetővé teszi a nyomás szabályozását
  • Az Einhell TE-AC 6 beépített fogantyúval rendelkezik
  • Biztonsági szelep a felhasználó védelme érdekében

Kompakt és könnyen szállítható

Az Einhell TE-AC 6 kompakt méretei lehetővé teszik, hogy a berendezést minimális helyen tárold, így sok helyet takaríthatsz meg műhelyben vagy garázsban. A praktikus felső fogantyú gumi markolattal lehetővé teszi a kompresszor egyik kezével történő könnyű mozgatását. Négy, kifejezetten rezgéscsillapító és zajcsökkentő láb biztosítja a gép stabilitását működés közben.

Forrás:
220-240 V | 50 Hz

A motor fordulatszáma:
1450 fordulat / perc

Tekercsek száma:
2


Paraméterek

Típus

Kompresszor típusa Olajmentes

Technikai paraméterek

H​álózati feszültség 230 V
Teljesítmény 550 W
Maximális üzemi nyomás 8 bar
Maximális áramlás 110 l/m
Zaj 57 dB

Méret & súly

Szélesség 19,6 cm
Magasság 52 cm
Mélység 47,9 cm
Tömeg 15 kg
Kód:  BOF146i2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05