Oldal frissítése

COMPASS Zárható kerékpártartó FEKETE

3,0 1 értékelés
11 590 Ft

COMPASS Zárható kerékpártartó FEKETE

Ez a kerékpártartó univerzális, így minden kerékpárosnak megfelel. Csak rögzítsd a tetőcsomagtartóra, és már indulhatsz is. Mivel fémből készült, tartós, és megbízhatóan szállítja kerékpárjaidat a célállomásra. Nagy előnye, hogy zárható, és biztosítja a kerékpárfelszerelést akkor is, amikor ki kell szállnod az autóból, például amikor megállsz a benzinkútnál vagy vásárolnál egy kis harapnivalót az útra.

Csavarja könnyen rögzíthető a keresztrúdra, így még könnyebb a kerékpár elhelyezése benne - a csavaros rögzítési rendszernek köszönhetően csak lazítsd meg, húzd szét a karokokat, helyezd be a kerékpárvázat és csavard be. Ennek a tágító és szűkítő rendszernek köszönhetően nem okoz gondot, hogy szélesebb vázzal rendelkező kerékpárok is beférjenek a tartóba, egyszerűen csak nyisd szét a kapcsokat, amennyire csak szükséges. Hasonlóképpen nem okoz gondot a gyerekkerékpárok szállítása sem a tartóban, a horony, amibe a kerékpárokat helyezed, csúszik, így egyszerűen lerövidítheted vagy meghosszabbíthatod igényeid szerint.  

A legtöbb kerékpáros a kerékpártartón még mindig a horonyhoz vagy egymáshoz rögzíti a hevedereket, de ez nem szükséges, mivel ez az univerzális tartó teljesen megbízható. Elég a kerékpárváz csavarrendszerét meghúzni, hogy ne kelljen az árokban horgászni. Könnyen elfér három-négy tartó az autó tetején, így az egész család felszerelését el tudod vinni magaddal.


Paraméterek

Kerékpártartó típusa

Kerékpártartó típusa Tetőre

Kerékpárok száma

Kerékpárok száma 1

Tulajdonságok

Max. sebesség 90 km/h
Tanúsítványok TUV

Zárhatóság

Zárhatóság A kerékpár zárral rögzíthető a tartóhoz

Terhelhetőség

Teherbírás 15 kg
Kód:  AUPR159
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  02105

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10