Oldal frissítése

Novinky Alza Auto

Milyen izzó kell az autómba, és hogyan cserélhetem ki?

Ki kell cserélned egy izzót az autódban, de nem tudsz választani? Nem érted a jelöléseket, vagy csak tanácsra van szükséged, hogy milyen paramétereket keress, és mire figyelj? Melyik izzó világít jobban? Cikkünkben tiszta vizet öntünk a pohárba. Emellett azt is megtudhatod, hogy milyen feltételek mellett cserélheted le a hagyományos halogén autóizzót egy erősebb LED-es típusra.

A gépkocsi indítása bikakábel segítségével

Télen ez akár veled is könnyen megtörténhet. Próbálnál elindulni otthonról, de az autó nem hajlandó beindulni. Valószínűleg azért, mert túl alacsony az akkumulátor töltöttsége. Ilyen esetekben egy másik autóból csatlakoztatott bikakábel megoldhatja a problémát. Hogyan kell megfelelően használni a bikakábelt az autó indításához? És hogyan lehet megelőzni az ilyen helyzeteket?

Mi az a MirrorLink?

A MirrorLink egy rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a telefonodat az autód kijelzőjéhez csatlakoztasd. Ezt követően a tartalom közvetlenül tükröződik a két kijelző között, ám maga a rendszer számos hátránnyal rendelkezik, amelyből a legfontosabb a modern telefonok szinte nulla támogatása. Hogyan működik a MirrorLink és milyen telefonokat támogat jelenleg?

NAVITEL kettős kamerák: tartsd szemmel a jármű előtt és mögött kialakult helyzetet

A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű technológiákat (pl. éjszakai látás), hurok felvételt és nagyon egyszerű telepítést kínál. Semmiféleképpen ne becsüld alá a jármű védelmének ezt a módját. Bizonyos helyzetekben nagyon hasznos lehet.

Ajándék férfiaknak? Autós termékek a Pikatec-től

A Pikatec egy védő- és tisztítószereket gyártó cseh vállalat. A nanotechnológia segítségével az autó belső és külső felületei mind megőrzik új jellegüket. A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed férfiak számára? Lepd meg őket Pikatec autóápoló termékekkel!

Milyen DVD lejátszót vegyünk a kocsiba?

A DVD filmek nézése az autóban még mindig kedves elfoglaltsága a gyerekeknek és a felnőtt utasoknak is. Milyen típusú autós DVD lejátszók vannak, és mik a gyakorlati különbségek köztük? Melyik változatot érdemes az adott helyzetben választani?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20