Oldal frissítése

Asztali számítógépek

A szabványos méretű asztali számítógépek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhető ez annak, hogy a laptopokhoz viszonyítva kedvezőbb ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek és az alkatrészek cseréje, bővítése is könnyen megoldható. Melyik számodra a legjobb asztali számítógép? Milyen kategóriákra bontható az asztali PC kínálat? Milyen PC konfiguráció jöhet számításba a kiválasztás során? Olvass tovább és ismerkedj meg az asztali számítógépek világával!

Folytatás
Az összes ennyiből: 414

Asztali számítógépek

A számítógépet, melyet az angol "Personal Computer" kifejezés után PC-nek is nevezünk, jelenleg az emberi tevékenység szinte minden területén használjuk. Manapság már mindannyiunk életének szerves részévé vált. Kevesen hinnék azonban, hogy eredetileg a "számítógép" szó olyan embert jelentett, aki számításokat végzett. A szó jelentésének megváltozása a hardver (azaz a számítógép fizikai/kézzelfogható részei) elnevezés vonatkozásában abban az időben következett be, amikor az amerikaiak elkezdtek dolgozni az első atombomba legyártásán. A PC, azaz a személyi számítógép, elnevezés csak 1981-ben épült be a köztudatba, amikor bemutatták az első IBM PC-t (IBM 5150). Az egyedi számítógépek összeállítása már ekkor elkezdődött.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10