Oldal frissítése

ASUS STRIX R9 390 OC 8 gigabájt Gaming

4,0 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX R9 390 OC 8 gigabájt Gaming

Strix név eredete az ókori római és görög megfelelője a "bagoly". A bagoly egy szimbólum nem csak a bölcsesség, hanem egy éles szem és a fül piercing. Strix lehetővé teszi, hogy a keverék a környezetet, így elfog és reagál a legkisebb mozgás. Strix döntéseket az élet és a halál. Strix a vérben, csak úgy, mint mi.
Extrém sebesség, a kivételes tartósság és az alacsony működési hőmérséklet - ezek a jellemzői a high-end grafikus kártya ASUS STRIX R9 390 OC és garantálja a rendkívüli játékélményt. 
A grafikus kártya használ exkluzív technológiák, mint például az ASUS DirectCU technológia III és két 10 mm-es hőcső, amely felhasználja mindössze három ilyen csendes ventilátorral ellátott pengék alakú szárnyak maximális légáramlást. 
A csöveket közvetlenül érintkezik a GPU és az egyetlen módja, hogy képesek átirányítani akár 40% -kal több hőt, mint a referencia grafikus kártyákat. Ve výsledku tato technologie přináší až o 30 % nižší provozní teploty a až 3× nižší hlučnost.

legfontosabb jellemzői

  • Kapcsolási frekvencia 1050 MHz biztosít fantasztikus teljesítményt és kiváló játékélményt
  • Technológia DirectCU III három Zero Noise ventilátorok
  • Technológia Automatikus Extreme Super Alloy Power alkatrészek II
  • GPU Tweak segédprogram függvény II XSplit Gamecaster
  • HDCP támogatás
  • A maximális felbontása 4096 × 2160 pixel (4K Ultra HD)

Tune a grafikus kártya a max

Technologie Auto-Extreme, tedy prvního 100% automatizovaného výrobního procesu na trhu, s komponenty Super Alloy Power II jsou zárukou naprosté kvality a spolehlivosti na úrovni leteckého průmyslu. Ez a gyártási folyamat is környezetbarát, megszünteti a használata erős vegyszereket, és csökkenti az áramfogyasztást akár a felére. 
GPU Tweak segédprogram függvény II XSplit Gamecaster je určený k intuitivnímu ladění výkonu a streamování vaší herní akce. Az intuitív felhasználói felület leegyszerűsíti túlhajtási és különösen vizuálisan világosabb, mint valaha. Annak ellenére, hogy az ajánlat tartalmaz sok fejlett funkciók a tapasztalt felhasználók számára.

A teljesítmény javítása a második

A menüben, pl. Booster hasznosítani Gaming, amelyen keresztül egy kattintással lehet maximalizálni a rendszer teljesítményét, így megszünteti a felesleges folyamatok és automatikusan használja az összes rendelkezésre álló eszközzel. 
Videokártya Asus Strix minden elvárását meghaladják a teljesítmény és a design. A tetejére, hogy büszkélkedhet egyedi design, pulzáló fényhatásokkal és utánozhatatlan stílusa. Egyedi jellemzők kiemelik még erősített megakadályozza a fokozatos meghajlás a nyomtatott áramköri lap, ezáltal növelve a védelem és a hosszú élettartam.
Tato karta je určena pro nejnovější rozhraní PCI Express x16 3.0. Ez teljes mértékben támogatja a DirectX 12, a kimeneti jellemzők egy DVI és HDMI port, de leginkább akkor élvezni fogja a trió modern DisplayPort.
tartozékok:

  • 1 db hálózati kábel
  • 1 × STRIX Laser matrica

Paraméterek

Méret

Szélesség 300 mm
Magasság 40 mm
Mélység 137,7 mm

Chip

Modellmegjelölés R9 390
Stream processzorok száma 2 560×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 050 MHz
Memória frekvenciája 6 000 MHz (6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 300 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin + 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 750 W
Kód:  EC571h0m
Termékszám:  90YV08F0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05