Oldal frissítése

ASUS STRIX R9 380 DC2 2 gigabájt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX R9 380 DC2 2 gigabájt

Nincs grafikus kártya a grafikus kártya. Ez nagymértékben megerősíti ASUS STRIX R9 380 DC2. Garantálja Önnek a tökéletes játékélményt. Megbirkózik reális karakterek, kiváló ábrázolása táj vagy városi jelenet és az állatok vele egyszerűen életre. Felejtsd el az unalmas kockák és élek, van egy tökéletes kilátással a részleteket. Az ASUS STRIX R9 380 nem fog játszani a játékot, de tényleg minden az akció él.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyteljesítményű, hogy igazán tudom
  • Hatékony hűtés automatikus kikapcsolással
  • GPU Tweak UI egyszerű tuningolás II
  • XSplit Gamecaster egyszerű és gyors streaming

High-end rendering részlet

Ez a sorozat a grafikus kártyák úgynevezett STRIX, amely abból az ókori görög szó bagoly. Ez a szimbólum a legfényesebb és legélesebb látás hallás. Nagyon érzékeny a környezetre, így azonnal rögzíti a legkisebb mozgás. Ezért Graphics reagál valós időben az összes javaslatokat és ábrázolja rendkívüli gondossággal minden részletét. A kiemelkedő teljesítményt elért, köszönhetően a GPU, amelyben az óra eléri a 970 MHz-es, és 2 GB GDDR5 memória frekvenciája 5500 MHz.

A GPU Tweak UI II grafikus könnyen borítani. Csak egy kattintás maximális teljesítmény érdekében. Ez eltávolítja a vizuális hatásokat, szolgáltatások és folyamatok és átszervezi a Windows memória. Már évek óta élvezzük a legjobb játékélményt. A XSplit Gamecaster könnyedén patak és vegyük fel a kalandjáték.

Hatékony hűtés csendesebb működés

A kártya egy exkluzív ASUS technológiákat. Ott DirectCU II Dual Blade-Wing. Ez kíséri a leghatékonyabb levegő áramlását a hűtési DirectCU II, ami 30% -kal hűvösebb és szétszórja 40% -kal több hőt és hozza 3-szor csendesebb teljesítményt. Azt is használ 30% -kal kevesebb energiát és 2,5-szer tartósabb. Ha a hőmérséklet a grafikus kártya alá csökken a beállított érték, a hűtőrendszer automatikusan kikapcsol, és a zaj így csökken az abszolút nulla. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 271 mm
Magasság 42 mm
Mélység 139 mm

Chip

Modellmegjelölés AMD Radeon R9 380
Stream processzorok száma 1 792×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 970 MHz
Memória frekvenciája 5 500 MHz (5,5 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 225 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EC571h0j
Termékszám:  90YV08D1-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10