Oldal frissítése

ASUS STRIX R7 370 DC2 OC 2GB

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX R7 370 DC2 OC 2GB

Nem minden videokártya egyforma. Ezt önnek egyértelműen megerősíti az ASUS STRIX-R7370. Garantálja Önnek a tökéletes játékélményt. Megbirkózik a realisztikus karakterekkel, a kiváló tájábrázolással vagy városi jelenettel és az állatok egyszerűen életre kelnek vele. Felejtse el az unalmas kockákat és éleket, várja önt minden részlet tökéletes ábrázolása. Az ASUS STRIX-R7370 segítségével nem játékot fog játszani, hanem átél minden akciót. 

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítmény, amit valóban megismer
  • A leghatékonyabb hűtés automatikus kikapcsolási funkcióval
  • GPU Tweak II felhasználói interfész egyszerű tuningoláshoz
  • Az XSplit Gamecaster egyszerű és gyors streaminget kínál

A részletek csúcsminőségű kirajzolása

A videokártyáknak ez a sorozata a Strix elnevezést viseli, ami a "bagoly" jelentésű ógörög szóból ered. A legjobb hallás és a legélesebb látás szimbóluma. Nagyon érzékenyen reagál a környezetre, így azonnal észleli a legkisebb mozgást. Ezért az ASUS STRIX-R7370 videokártya valós időben reagál az összes ingerre és rendkívüli gondossággal rajzol ki minden részletet. Kiváló teljesítményét a hajtott motornak köszönhetően adja, melynél az órajel eléri az 1050 MHz-et, és a 2GB GDDR5 memóriát 5600 MHz-cel.

A GPU Tweak II felhasználói interfésszel az ASUS STRIX-R7370 videokártyát egyszerűen áthangolhatja. Ezzel nagyobb lehetőséget kap a még fejlettebb tuningoláshoz. Egy kattintással maximalizálhatja a teljesítményt. Eltávolítja a vizuális hatásokat, a Windows szolgáltatásait és folyamatait és átszervezi a memóriát. Így már igazán élvezheti a legjobb játékélményt. Az XSplit Gamecaster segítségével könnyen áramoltathatja és fel is veheti saját izgalmas játékait. 

A leghatékonyabb csendesebb működésű hűtés

Az ASUS STRIX-R7370 videokártya az ASUS cég exkluzív technológiájával van felszerelve. Nem hiányzik a DirectCU II és a Dual Blade-Wing sem. Így tehát maximálisan hatékony a levegő áramlása a DirectCU II hűtés segítségével, ami 30% -kal hűvösebb és 40%-kal több hőt termel, miközben 3-szor csendesebb teljesítményű. Ugyanakkor 30%-kal kevesebb energiát használ és 2,5-szer tartósabb. Amint a videokártya hőmérséklete a beállított érték alá csökken, a hűtőrendszer automatikusan kikapcsol, és a zaj így csökken az abszolút nullára. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 228 mm
Magasság 40 mm
Mélység 124 mm

Chip

Modellmegjelölés AMD Radeon R7 370
Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 050 MHz
Memória frekvenciája 5 600 MHz (5,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 110 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EC571h0b
Termékszám:  90YV07Z1-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05