Oldal frissítése

ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5

4,6 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5

Videokártya középkategóriás GeForce GTX 960 nagyszerű egyensúlyt a teljesítmény és a fogyasztás. Belül egy rejtett 28nm chip GM206 1024 stream processzorral és használt modern építészet Maxwell. Ez nagyra becsülik az alacsony fogyasztás, ez a modell megköveteli egy 6-tűs PCI Express csatlakozó.

Hatékony és csendes hűtés

Základní frekvence u této grafické karty je 1253 MHz, v režimu Boost jádro dosahuje až na hodnotu 1317 MHz. Mondanom sem kell, akkor biztosan tudja kezelni, ha tuningolás is valami. A különlegessége GeForce GTX 960 egy hatékony hűtőrendszerrel DirectCU II, amely kellően túlméretezett, és így kevésbé igényes GPU műveletek kezelésére passzív módban. Azok a játékok, így élvezni a csendet. Még a nehezebb játék, a hőmérséklet 30% -kal alacsonyabb a zajszint csökken egy harmadik.

Négy monitorok egyszerre

Felejtsd játszik csak egy monitor, a kártya egyszerre maximum 4 monitor. Része a berendezés csatlakozó kártya valójában egy hármas DisplayPort, DVI-I szabvány és a kötelező HDMI csatlakozó 2.0-ás verzió. 

teljesítmény tuning

A kártya tartalmaz egy hasznos eszköz GPU Tweak, ami segít a hibakeresés kártyát. Az intuitív felületen, akkor nyilvánvalóan tárcsázza a teljesítmény, feszültség, ventilátor sebesség és sok egyéb paraméter kártyát.Ez a kártya a kereslet kielégítésére, még azután is, streaming, próbálja meg kedvenc részeket megjegyzést. ASUS hozzáadja a kiegészítők és szoftverek XSplit Gamecaster, amelyek mind fontos, hogy rendben az Ön számára.

Paraméterek

Méret

Szélesség 121,2 mm
Magasság 40,9 mm
Mélység 215,2 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 960
Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 253 MHz
Memória frekvenciája 7 010 MHz (7,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 120 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EC295e0
Termékszám:  90YV07Q0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05