Oldal frissítése

ASUS STRIX-GTX750TI-DC2OC-4GD5

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ASUS STRIX-GTX750TI-DC2OC-4GD5

ASUS közé tartozik a világ vezető területén a számítástechnika. Hosszú távú irányt maximális minőséget testesíti meg a titkos álmok számos játékos közösség. Vágy simább frame rate, csend és az alacsony fogyasztás a villamos energia egy kihívást jelentő feladat, még a tapasztalt mérnökök. Nos kóbor együttműködésben amerikai cég NVIDIA vált rendkívül kifinomult darab.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes és csendes hűtés
  • Támogatás G-Sync a sima játék
  • 4 GB memória GDDR5 frekvenciája 5400 MHz
  • GPU Tweak beállításokat az optimális teljesítmény

Ez erőt a tartalék

GeForce GTX 750 Ti van 640 CUDA magot koncentrált teljesítményt, keresztül kommunikál egy 128 bites memória busz. Nagy löket négy gigabájt GDDR5 memória beállítása 5400 MHz és lendületet ad a legújabb játékok és a teljes HD felbontás. Első pillantásra a tökéletes hűtés a nagyméretű alumínium blokk, egy egységet kitett pár állítható 80 mm-es ventilátor. Minimális fogyasztás és alacsony zajszint között a nagy büszkeség ez a sorozat.

Megfelelő támogatás a megalkuvást nem ismerő játékos

A modernizált core architektúra GM107 Maxwell vezet maximális kihasználása. Alapfrekvencia dorombol elégedetten a 1124 MHz-es, de nem ad ki neki, hogy siessen a 1202 MHz-es.GPU Boost frekvencia felügyelt kártyák és beállítja azt, hogy akkor minden játékban az optimális teljesítményt. Exkluzív összetevőket a Super Alloy Power jobb tartósságot, nagyobb tartósság és a teljes ellátást az alsó üzemi hőmérséklet.

Engage a legmagasabb szinten

Kompromisszumok nélküli feldolgozás ideális haladó teljesítményt játékok alatt kártyáztak. Pomocí speciálního programu můžete v reálném čase vyladit jednotlivé frekvence na maximální hodnoty. Növekedés FPS elfér minden játék. Nagy attrakció ma is streaming a képernyőn közvetlenül egy dedikált szerencsejáték portál Twitch.tv. Ossza meg saját játékélményt a világot.

Paraméterek

Méret

Szélesség 195,6 mm
Magasság 38,1 mm
Mélység 122 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Stream processzorok száma 640×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 124 MHz
Memória frekvenciája 5 400 MHz (5,4 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

DirectX változat 11.2

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EC294o3r
Termékszám:  90YV07L0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15