Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ASUS RX560 OC 4GB EVO

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RX560 OC 4GB EVO

Olyan megfizethető grafikus kártyát keresel, amely képes kezelni néhány játékot és az igényesebb multimédiát is? Ebben az esetben válassz egyet a legújabb ASUS RX560 OC 4GB EVO 4GB GDDR5 grafikus kártyákból! Annak ellenére, hogy ez az RX 500 sorozat egyik kisebb modellje, egy olyan teljesen új, 14nm-es gyártási technológiával működő Polaris 21 csipen alapul, amely rendkívül gazdaságos, de ugyanakkor képes saját magából szilárd teljesítményt kipréselni. 

Az ASUS RX560 OC 4GB EVO grafikus kártya legfontosabb jellemzői

  • A modern Polaris 21 mag gyárilag tuningolt
  • Porálló ventilátor IP5X hitelesítéssel
  • DirectX 12, AMD FreeSync és AMD Eyenifity támogatása
  • AMD CrossFire bekötés támogatása
  • Három csatlakozó - HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4 és DVI-D
  • A GPU Tweak II és az Xsplit Gamecaster intuitív vezérlést és teljesítményváltozást, valamint valós idejű streaminget kínál

Megfizethető grafikus kártya

A Radeon RX 560 896 stream processzorral rendelkezik, a mag órajele eléri akár az 1 197 MHz-et (OC üzemmódban) és gyors, 4GB-os GDDR5 memória (6 000 MHz) asszisztál neki. A csatlakozók sehogyan sem maradnak le a modern architektúrától és a felszereltségben egyből háromféle típusú kimenetet találsz. A modernizált HDMI porton kívül, amely kezeli a 4K-t 60 képkocka/másodperc mellett, a hátsó oldalon 1.4-es verziójú DisplayPort-ot és DVI-D-t is megtalálsz. Nem hiányzik a FreeSync technológia támogatása a sima képekhez és a HDR sem a kiváló színű eredményekhez. 
Nem hiányzik a Freesync technológia támogatása a sima képekhez, az AMD Eyefinity a többmonitoros bővítéshez, a DirectX 12 és a bekötés lehetősége CrossFire üzemmódban. Ráadásul az RX 560 a bevált Super Alloy Power II szabványú alkatrészekre épül, amelyeknek köszönhetően garantált a hosszú távú, megbízható működés. Ezenfelül ez a modell egy olyan speciális ventilátorral van ellátva, amely hosszabb élettartammal, kétszer annyi légárammal és háromszor kisebb zajjal rendelkezik.

Paraméterek

Méret

Szélesség 220 mm
Magasság 115 mm
Mélység 39 mm

Chip

Chip gyártója AMD Radeon
Modellmegjelölés RX 560
Stream processzorok száma 896×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 197 MHz
Memória frekvenciája 6 000 MHz (6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 3

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  ECr560d
Termékszám:  90YV0AH8-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15