Oldal frissítése

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum Edition OC 11 gigabájt

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum Edition OC 11 gigabájt

Élvezd a lehető legjobb játékteljesítményt az ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080TI Platinum verzióval. Ismerkedj meg az NVIDIA vezető videokártyájával, a legerősebb kártyával a 10. generációs GeForce sorozatból. A kártya a Pascal architektúrán alapul, amely a létező legjobb hibrid hűtéssel kombinálva lehetővé teszi számodra, hogy hihetetlen teljesítményt érhess el. Élvezheted a részletes grafikát és a hihetetlenül folyamatos játékélményt minden jelenlegi és jó néhány évig a jövőbeli játékoknál is. A páratlan teljesítménynek köszönhetően egyértelmű választás a GTX 1080Ti virtuális valósághoz. Ami még több, hogy a különleges DirectCU H2O hibrid hűtés lehetővé teszi, hogy szabadon választhass a lég- vagy vízhűtés között. Amennyiben személyre szeretnéd szabni a kártyádat, az Aura Sync LED megkönnyíti a dolgodat, hiszen kedvedre állíthatod a ROG logók színeit az oldalán és hátulján, így tökéletesen illik majd a stílusodhoz.

A GeForce GTX 1080Ti főbb jellemzői

  • Lég- vagy vízhűtés
  • OC verzió
  • Támogatott felbontás 8K
  • Massive 11GB grafikus memória
  • Ideális teljesítmény VR-hoz
  • RGB világítás Asus Aura Sync
  • Sokszínű csatlakoztatási lehetőségek

Pascal architektúra akcióban

A Pascal architektúrának köszönhetően a videokártya igen magas frekvencián működhet. Az OC verzió 1594MHz (akár 1708MHz boosttal) frekvencián is üzemelhet az alap Gaming módban és 1620MHz (akár 1733MHz boosttal) frekvencián OC módban. A kártya továbbfejlesztett, nagy kapacitású GDDR5X, 11GB grafikus memóriával büszkélkedhet 1110MHz frekvencián (akár 11 100MHz-en OC módban).

Lég- vagy vízhűtés az ASUS ROG POSEIDON-nal

A kártya különlegessége az úttörő DirectCU H2O hűtési rendszer. Szem előtt tartja, hogy bár sok játékosnak ideális lehet a vízhűtés, ez a megoldás rendkívül költséges is lehet. Így a kártya hibrid technológiája kombinálja a víz- és léghűtás előnyeit. Az eredmény kényelmes rugalmasság; csak rajtad áll, hogy szeretnél-e azonnal élni a vízhűtés lehetőségével vagy csak később.

ASUS intuitív teljesítménynövelés

A hasznos Tweak II GPU eszköz a rendelkezésedre áll, hogy segítsen a túlhúzásban. A maximális túlhúzás potenciál a kezedben van, biztonságosan és egyszerűen. Az intuitív és tiszta felhasználói felület segít vizualizálni a kártya teljesítményének módosítását és mindeközben megtartva a magasabb szintű beállításokat. A Tweak Streaming GPU add-on lehetővé teszi a játékok kényelmes streamelését és a rengeteg funkciónak köszönhetően többek között feliratozhatod és képekkel egészítheted ki a videóidat.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 298 mm
Magasság 158 mm
Mélység 50 mm

Chip

Chip gyártója NVIDIA GeForce
Modellmegjelölés GTX 1080 Ti
Stream processzorok száma 3 584×
Gyártási technológia 16 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 11 GB
Memória típusa GDDR5X

Órajel

Alap órajel 1 594 MHz
Memória frekvenciája 11 010 MHz (11,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready
Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 600 W
Kód:  EC310ti4
Termékszám:  90YV0AM2-M0NM00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05