Oldal frissítése

ASUS GT730-2GD3

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS GT730-2GD3

ASUS hoz egy vidám darabot, hogy néz ki az alacsony ár, hanem a minőség design. Az új modell megnevezése GeForce GT 730 pont a hagyományos szerelvények a hangsúlyt a multimédiás teljesítményt. Minden gond nélkül, hogy biztosítsa Full HD videó lejátszás és indít egy sor játékot. Ezen a területen, de van, hogy kompromisszumot a követeléseiket, és állítsa be egy meglehetősen kevesebbet.
Modell Asus tetszik saját design radiátor fokozott ellenállást porszemcséket. Gyári mag frekvenciája 700 MHz-es és 2 GB DDR 3 memória 1600 MHz-es könnyen bővíthető szoftver segítségével GPU Tweak, ami módosíthatja a processzor frekvenciát és feszültséget, a ventilátor sebességét, és még sok más az intuitív interfész. GPU Tweak eszközt biztosít a könnyen patak valós időben -, hogy mások is nézni élőben, hogy pontosan mit csinál és mit látsz a monitoron. A kívánt nagy stabilitás, hosszabb élettartamot és alacsonyabb fűtési felszerelt Asus videokártya Super Alloy Power alkatrészek.
Az érdekes növeli az általános teljesítményt a GeForce Experience ápolás technológia, amely automatikusan frissíti az illesztőprogramokat és beállítja az összes paramétert az ideális értékekre. Természetesen örömmel a jelenléte a kívánt eredmény formájában VGA, DVI és HDMI.

Paraméterek

Méret

Magasság 111 mm
Mélység 163 mm

Chip

Modellmegjelölés GT 730
Stream processzorok száma 96×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3

Órajel

Alap órajel 700 MHz
Memória frekvenciája 1 600 MHz (1,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.0

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 300 W
Kód:  EC293u9a
Termékszám:  90YV06K0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20